Valaki tudd ilyen animét?
Olyan animét keresek amiben a lány szégyenlős és a fiú pedig olyan fiús (bocs de most nem jutt eszembe jobb) persze egy romantikus és slice of life animéről van szó példaul olyat keresek mint a Tonari no Kaibutsu-kun vagy a Sukitte ii na yo most csak ezek jutottak eszembe de még párat láttam.
Előre is köszii szépen a válaszokat! (és bocs a helyesírásért de késő van)
Ööö lehet nem ilyenre gondolsz, de pasisabbat nem találsz. :P Amúgy meg iszonyat jó, kis cuki történet:
Ore Monogatari!!
Esetleg még:
Kimi ni Todoke
Tsurezure Children - rövid részek, sok kis pár
Fejből nem rémlik nekem pont ilyen, azonban láttam egy beharangozót egy frissen készülő animéről, melynek központi témája, hogy a kamaszlány extrém szégyenlős és félénk, folyton elpirul:
Hitoribocchi no Marumaru Seikatsu
Szóval ha gondolod, figyeld a híreket, mikor kezdik sugározni és fordítani.
...vagy esetleg hátha neked bejön a Gantz, ami a túlvilággal kapcsolatos,
csak félig-meddig slice of life, inkább scifi, de van benne egy passzív, félénk lány, aki a harcok alatt mindig a hősies, lovagias, "világmegmentő" természetű huszonéves srác mögé bújik. Van egy másik főhős srác, aki viszont folyton a rövidebb utat választja, és a csajt is fűzi.
Az CGI animemozi kissé lapos, sekélyes lett, az első évad animesorozata meg hát... hogy is mondjam... ízlések és pofonok, közel 20 rész után feladtam, annyira vontatott.
Pedig nem rossz, ki lehetett volna belőle hozni egy érdekfeszítőbb animét is, szerintem.
Hiyokoi
Akagami no Shirayuki-hime
Clannad
Hal
Inu x Boku SS
Relife
Mahoutsukai no Yome
Itsudatte Bokura no Koi wa 10 cm Datta. (Ennek van két nagyfilm előzménye)
Isshuukan Friends
Orange
Red Data Girl
Acchi Kocchi
Van olyan közte amiről nem tudom, hogy megfelel-e az elvásaidnak, de szerintem mindegyiket érdemes megnézni.😊
Ookami Shoujo to Kuro Ouji
szerintem ez pont ilyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!