Tudnátok ajánlani nekem filmeket?
Az a helyzet, hogy én nagyon ritkán nézek filmeket és ezen szeretnék már változtatni, valahogy kimaradnak az életemből. Ha egy társaságban előjön a film téma egy szót nem tudok hozzászólni a beszélgetésekhez, mert minden éppen trendi filmről lemaradok, vagy egy klasszikust sem láttam eddig. Mikor évente egyszer kb. nagy nehezen ráveszem magamat, hogy na megnézek egy filmet akkor egyébként nagyon szokott tetszeni a film amit éppen nézek, de utána egy évig kb megint semmi. Ja, elég fura vagyok... :D
A kedvenc filmem amit eddig már kettőször(!!) is megnéztem az a Családi üzelmek. Tetszett még az Elrabolva első része is, meg az ilyen híresebb amerikai vígjátékok (Nagyfiúk pl). Viszont az ilyen szuperhősös filmek nagyon hidegen hagynak engem úgy vettem észre. Mozikban megnéztem a Deadpool-t, hát kár volt.
Ezek alapján amiket írtam tudnátok nekem filmeket ajánlani amit nézhetnék mondjuk most a hosszú hétvége alatt? Tehát akármennyire híres, "kötelező" filmet is mondhattok 99%, hogy még nem láttam.
Köszi előre is! :)
Star Wars-részek
Óz a hatalmas
Életrevalók
Valami Amerika-részek (azért mert magyar)
Bosszúvágy
Másnaposok
Véletlenszerűen választottam jobbakat.
Amúgy próbálj meg te választani filmet és derítsd ki, mi érdekel.
Ajánlhatunk ezret is, ha nem a te ízlésed, úgyse fog tetszeni.
Filmek:
Forrest Gump
A következő három nap
Eredet
Halálsoron
Elemi ösztön
Túszdráma
Életrevalók
Zombieland
A holló 1994
Mrs Doubtfire
Kapj el, ha tudsz
Die Hard
Váltságdíj
A cég (Tom Cruise)
Szerelmünk lapjai
Ted
A sakál
Túszjátszma
Joker (Jason Statham)
Amerikai pite
Star Wars
Harry Potter
Lord of the Rings
A hobbit
Sorozatok:
A szökés
Lost
The Walking Dead
Vissza a jővőbe 1-3
Star Wars 1-8
Harry Potter 1-8
Jurassic Park 1-3
Jurassic World
Narnia 1-3
Gyűrűk Ura 1-3
Hobbit 1-3
Az Éhezők Viadala 1-3
Alkonyat 1-5
A Beavatott 1-3
Az Útvesztő 1-3
Utazók
Karib Tenger Kalózai 1-5
Barátok Babával
Híd Therabitia Földjére
Míg a Jackpot el nem választ
Titanic
A Csajok Bosszúja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!