Miért nincsenek menő női animekarakterek?
Olyanokra gondolok, akik nem esetlenek, nyávogósak, hanem menők, olyan tipikus rossz fiúsak (vagyis rosszlányosak?).
Akik nem lesznek szerelmesek, nem függenek semmitől, de nem is ezek a r..nc karakterek.
Kétlem, hogy ne lennének ilyenek, de én még nem találkoztam eggyel sem.
Ti tudtok ilyet? Vajon miért nincsen több ebből a karaktertípusból?
Ne felejtsük el ott van még a Black Lagoon is.
Ez tényleg zavaró, hogy szinte minden sorozatban a főszerepet a környék legtöketlenebb, szerencsétlenebb karaktere kapja meg...
Nem igaz, hogy csak ezzel tudnak azonosulni a japánok...
Senjougahara jutott elsőre eszembe a Bakemonogatari-ból. Egyáltalán nem elesett vagy nyávogós.
Revy a Black Lagoon-ból is ebbe a kategóriába tartozik.
Misaka Mikoto a Toaru sorozatból szintén egy tettrekész csaj, szinte már fiús.
Jó női karakterek még Riza Hawkeye és Winry Rockbell a Fullmetal Alchemist-ből (+ ebből az animéből kb. mindenki).
És ott van még Ayanami Rei, Katsuragi Misato és Sohryu Asuka Langley a Neon Genesis Evangelion-ból:
Rei egy titokzatos lány, aki egyáltalán nem nyafogós, mert kuudere mivolta miatt alig fejezi ki az érzelmeit.
Asuka pedig az anime történelem legbadassebb tsunderéje, elég csak megnézni a harcát az End of Evangelion-ban és egyből megbizonyosodhatsz róla.
Szóval nem igaz, hogy nincsenek badass női anime karakterek, csak kevesebb ilyen női karakter van, mint férfi.
nem vagyok egy nagy anime rajongó de még én is emlékszem 2re.
az egyiket úgy hívták,hogy szaja és valami démonokat kaszabolt szét szamurájkarddal és fröcsög a vér,meg talán vámpírokat is szeletel.
az elég zorall volt.
a másik badass manga karakter csaj szintén kardos tömeggyilkos csonkoló az a neve azumi.
Erza Scarlet (Fairy tail),
Haruhara Haruko (Fooly Cooly),
a Gintamából szinte mindenki (kedvencem <3 ), Tanya
Degurechaff (Saga of Tanya the evil)
Nem anime, hanem egy koreai manhwa: Tower of God
Van benne menő női karakter, pl. Yuri Zahard.
Vagy Fullmetal Alchemist Brotherhood animéből Olivier Mira Armstrong.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!