Megéri megnézni az Attack on Titan-t?
Figyelt kérdés
Sokat hallottam róla. Tényleg olyan jó, mint ahogy mondják?2018. márc. 24. 16:03
11/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszett, de azért egy közepesnek besorolnám. Nézz bele, sokan imádják.
13/16 anonim válasza:
Szórakoztató és látványos anime jó világépítéssel, de főleg karakterek terén elég gyenge. (Bár a második évad ebben is rengeteget javított az előzőhöz képest)
Mindenképpen megéri megnézni, mostmár a hype sem annyira idegesítő körülötte.
14/16 anonim válasza:
Én vagy 2 éve láttam belöle pár részt és nem értettem mit esznek rajta, aztán kb fél éve beleolvastam a mangába kiváncsiságbol, és aztán ütött be. Az akciot annyira nem csipázom és a hadászatért sem vagyok oda de valahogy a karakterek meg a misztikum, hogy mi-miért történik, elvarázsolt.
15/16 anonim válasza:
Nem vagyok nagy animés de ezt még én is újra néztem. Ha szereted a kicsit sötétebb hangulatot, a rejtélyeket, a brutalitását és nem szereted a felesleges vicces késést meg poenkodast akkor tetszeni fog. Ha azért nézel animet hogy nevess rajta stb akkor ez pont nem neked való. Több animet is elkezdtem de egyszerűen vagy a STORY vagy a gyerekes viccelődéses stílusuk miatt nem tetszettek, de az attack on titan egyáltalán nem egy átlagos shonen anime szerintem. Egyik legjobb story amit életemben láttam. Persze ez mind a saját véleményem. Aki nem bírja az erőszakot vagy vagy csak egy könnyed kis storyra vágyik annak nem fog tetszeni.
16/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Vicceskedés* autocorrect sokszor rosszul "javít"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!