Elvontabb, mélyebb animét keresek, ötletek?
Figyelt kérdés
Utoljára láttam:
Mahou Shoujo Madoka Magica
(Nem kell hogy mágikus lányok szerepeljenek benne, csak mélyebb tartalommal rendelkezzen)
2018. márc. 21. 20:56
1/9 anonim válasza:
Neon Genesis Evangelion - Témára/stílusra ugyan nem, de hangulatra eléggé hasonlít a Madoka Magicához, például tizenévesek vannak úgymond "belekényszerítve" életveszélyes szituációkba, miközben rejtélyes eredetű, de nagyon erős lényekkel kell harcolniuk, és mindkettőben vannak hasonló karakterek (Homura - Rei (kuudere); Kyouko - Asuka (lobbanékony természet), Madoka - Shinji (gyenge főhős)). Remélem segítettem, nálam ez a 2 anime az ami ugyanabba a kategóriába tartozik.
2/9 anonim válasza:
Mawaru Penguindrum
Paranoia Agent
Bokurano
Neon Genesis Evangelion
Serial Experiments Lain
Steins;Gate
Shinsekai yori
Perfect Blue
Paprika
3/9 anonim válasza:
Haibane Renmei
Kino's Journey
Monster
Ghost in the Shell
5/9 Trevor. válasza:
Jin-Roh
Hotaru no Haka
Made in Abyss
Monster
Aku no Hana
Higashi no Eden
6/9 anonim válasza:
Ergo Proxy
Akira
Miyazaki animéi közül is szemezgethetsz, pl a Nauszika, meg A vadon hercegnője is komoly mondandóval rendelkeznek
7/9 Kana-chan válasza:
Szerintem a Zankyou no Terror és a Higashi no Eden is ilyesmi :)
8/9 anonim válasza:
Bounen xamdau/xmad lost memories
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!