Háborús témájú anime?
Sziasztok!
A fent említett, témában tudnátok írni nekem pár címet? Olyanokra gondolok, mint pl. a Kantai Collection, Strike Witches, Girlz und panzer, de jöhet Girl's last tour féle is, vagy akár Violet Evergarden-hez hasonló is. A lényeg az, hogy valamilyen módon kapcsolódjon a háborúhoz.
Korhatár lényegtelen. Nekem legalábbis az, de ha párom (fujjogva, de) végignézte a Deadspace-t, akkor szerintem jöhet bármi. Filmek is jöhetnek, azaz 1 részes , óra felettiek.
Amit már láttam:
-Girls und Panzer
-KanColle
-Strike Witches
-Girl's last tour
-Sentou Yousei Yukikaze
-First squad: moment of truth
Hasonló is jöhet, mint a Hitsugi no Chaika, ahol nem konkrétan a háború a téma, de pl a főhős fegyvere onnan való, jelen esetben egy sniper. Persze ezeket csak a háborúsok után, de megnézzük.
Előre is köszönöm a segítséget!
Youjo Senki Joker Game - én nem láttam ezeket, de elvileg ilyenek.
Láttam és szerintem neked is tetszene: 91 Days
Hotaru no Haka
Ez nem teljesen olyan amit te keresel, de szintén háborús témájú (+ scifi/mecha): Code Geass
Ez nem háborús, de hasonlít a Girl's Last Tour-hoz és baromi jó: Made in Abyss
Nagyon köszönöm!
Ígéretesnek tűnik mindegyik.
Alderamin on the Sky
Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri (2 évad)
+ ezt az oldalt ajánlom
Köszönöm!
Egyenlőre csak képeket néztem (leírásokat szándékosan nem), de jónak tűnnek. Szerintem a Gate-el kezdem majd, a képeken modern és régebbi kor (kardos) katonái is feltűntek, kíváncsi vagyok mi is ez!
A GATEet csak ajánlani tudom.
Olyasminek mondanám, mintha a modern katonaságot küldenék vissza a középkorba. (Tankokkal, Harci helikopterekkel, Modern fegyverekkel).
Amit még háborús témában ajánlanék:
- Oda Nobuna no Yabou
- Owari no Seraph (Emberiség vs Vámpírok)
- Princess Principal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!