Valaki tenisz, gimnasztika, táncról szóló anime?
Ugyan utána tudok nézni hogy mik vannak nem is az hogy lusta vagyok de engem egyéni vélemény tetszene hogy kinek melyik ezek közül a sportos animék közül melyik tetszik neki és hogy miért mert engem érdekelne hogy ti mit ajánlanátok,
Előre is köszi szépen a válaszokat <3
Hat én a kaleido start javaslom de nem tudom hogy hany eves vagy es hogy fiu-e vagy lány. Mert mwg esetleg a Kurokono Basketball az kosaras anime .
17/f
Ballroom e Youkoso
Hasonló, mint a yuri on ice. Ez versenytácncról szól, először nem akartam megnézni, mert engem nem érdekelnek az ilyen jellegű animék, de aztán többszöri baráti ajánlásra kezdtem bele...és hát eléggé megtetszett. Hogy miért fogott meg ez az anime, hát erről nem tudok írni. De én merem ajánlani ezt az animét, még azoknak is, akiket szintén nem érdekel a tánc. Hogy miáért tetszett meg, talán a karakterek miatt, főleg a főszereplő fiú, aki szintén nem tudta hogyan tovább és megismerte a versenytáncot, és lenyűgöző kitartással próbált profi szintre lépni. Meg persze, mert drámai és romantikus :D. Szeretem ezeket a műfajokat. :)
Köszi szépen megy a zöld <3
Jöhet még ha valaki tud
Kamikaze kaito jeanne.
Ott nem a sport a fő történet, de a főszereplő csaj rg-zik. Egyébként a csaj kettős életet él, és van egy angyal barátja, at lb- je.eg le akarja tartóztatni.
Haikyuu az egy röplabdás anime, ahol két rivális egy csapatba kerül, és a főszereplő oriásit tud ugrani, és a fsz és a riválisa eggyütt nagyon jók, kevesen tudják őket legyőzni. Eleinte még nem túl jók, de aztán már szinte profik
Tennis no Ouji-sama teniszes.
Love Live! Táncos zenés asszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!