Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen animéket ajánlanátok?

Milyen animéket ajánlanátok?

Figyelt kérdés

egy 16 éves srácnak, aki imádja a repülőket, háborúkat, a fegyvereket, és szereti a sci-fi-t és a fantasy-t, és még egy animét sem látott.

Nem vagyok valami jártas ezen a téren, én csak az Attack on Titan-t tudnám mondani.

Egyik haverral sokat beszélünk animékről, és gondoltam, ha felébredne benne a kíváncsiság, legyen mit mondanom neki.:D

16/l

2018. jan. 13. 23:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Youjo Senki?
2018. jan. 14. 01:16
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

A Fullmetal Alchemist Brotherhood általában kinsenkinek tetszeni fog és sokak kedvence is. Van benne harc és háború, de a humor sincs hanyagolva és az egész világ fantasy-ra épül (nem tudom az alkímia kifejezés mond-e neked valamit, de ez után biztos fog).

Szintén zseniális még a Death Note, egyedi történettel és hangulattal.

Ott van még a Boku no Hero Academia és a One Punch Man, amiknek a harc áll a középponjában és szintén jók kezdő animének. Ha meg olyan kéne, amin szétröhögöd magad, akkor Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!.

2018. jan. 14. 04:07
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek!

Most belegondolva a Full Metal Alchemistet és az FMA Brotherhoodot megpróbáltam már nézni, de valahogy nekem nem jött be.:S

A többi ajánlott közül se láttam még egyet se, majd igyekszem pótolni.:)

2018. jan. 14. 10:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A One Punch Man-t szigorúan csak akkor, ha előtte már láttál rendes(ebb) shounen fightokat, (Naruto, Tengen Toppa Gurren Lagann, Katekyo Hitman Reborn, Dragon Ball) mert csak akkor fogod tudni értékelni a poénokat. (Saját tapasztalat.)
2018. jan. 14. 12:10
 5/8 anonim válasza:

Hello! Miyazaki Hayao: Kaze tachinu.

Ez egy repülős film (animációs), ami a háború alatt játszódik. Nagyon ajánlom! Remélem tudtam segíteni!

2018. jan. 14. 13:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Kuroshitsuji/=Black Butler/ (ez nagyon jó, és sokan szeretik)

Mirai Nikki

Ousama Game The Animation

Psycho-Pass (ez szerintem tetszene)

Sakurako-san no ashimoto ni wa shitai ga umatteiru (ez amolyan Dr. Csont anime verzió)

Steins; Gate

Alice in Borderland

Assassination Classroom (ez nekem nagyon tetszett, de lehet, hogy neked uncsi lenne)

Remélem tudtam segíteni. Jó szórakozást!

2018. jan. 14. 14:39
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!<3 Nagyon édesek vagytok!:)

Akkor, ha végeztem a titánokkal, akkor majd nekilátok ezeknek.:D

2018. jan. 14. 15:55
 8/8 anonim válasza:
Samurai Champloo, nagyon ajánlom, szamurájos és nem anime szerű(ez különösen jó azoknak, akiknek előítéleteik vannak az animékkel vagy nincsenek oda a műfajért, esetleg újak benne) Vicces, érdekes, egyedi, pörgős ;))
2018. febr. 8. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!