Tudnátok ilyen animéket sorolni?
Olyan animékre gondolok amelyekben a főszeplőnek van valamilyen rejtet erej.
Pl. Bleachben Ichigonak a lidérc erő
Narutoban Narutonak a kurama
HighschoolDxDben a a fiunak a sárkány
Legend of the Legendary Heroesban azok a különleges szemek stb.
Ao no exorcist
Attack on titan
Charlotte
Visszagondolva ilyenek még:
Seisen Cerberus
Maou-sama!
Nanatsu no Taizai is, ebben a animében a démoni ereje volt a Meliodasnak amit eltitkolt
Tengen Toppa Gurren Lagann
Katekyo Hitman Reborn
Re:ZERO -Kara Hajimeru Isekai Seikatsu-
Itt a srác képessége az, hogy ha meghal, akkor egy korábbi időponttól újra tudja kezdeni, mintha egy mentés töltene be. Ezen kívül semmi extrát nem tud, de ettől függetlenül nagyon izgalmas anime. A képességéről rajta kívül senki nem tud, mert nem beszélhet róla.
Kaze no Stigma
Őszintén szólva már nem nagyon emlékszem, hogy ez miről szól, de azt tudom, hogy nekem nagyon tetszett, szóval egy próbát megér. :D
Zetman
Ezt az animét talán a Prototype játékokhoz tudnám egy kicsit hasonlítani. Ezen kívül csak annyit tudok mondani, hogy jó és érdekes anime. (Bocsi, ezt is régen láttam! :P )
Shinrei Tantei Yakumo
Itt a srácnak az egyik szeme képes látni a szellemeket, vagy valami ilyesmi. :D Szerintem ezt is érdemes megnézni.
Boku dake ga Inai Machi
Itt a srác arra képes, hogy vissza tud menni az időben(pontosabban átveszi az irányítást a gyerekkori énje fölött, és a jövőbeli emlékeit felhasználva képes változtatni a múlton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!