Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések! Már szinte kifogytam...

Animések! Már szinte kifogytam! (? )

Figyelt kérdés

Ez idő igényes lesz,szóval sajnálom hogy ezzel rabolom valaki idejét.Nem szeretnék sértegető kommenteket kapni,mert tudom,tisztában vagyok vele hogy milyen lusta,sokatkérő,nyomorék vagyok.Nagyon szeretem az animéket,de 2 hete bárhogyan keresgélek nem találok ilyesmi animéket.AA-n is már szinte ,,mindet"láttam az ismertetőkből.Lehet hogy ötleteket is tudok adni :D.Eddig ezeket láttam:Aho Girl,

Amnesia,

B-Project: Kodou Ambitious,

Ghost Hunt,

Hai to Gensou no Grimgar

Ookami Shoujo to Kuro Ouji

Orange,

Akagami no Shirayukihime,

Akatsuki no Yona,

Ao Haru Ride,

Arcana Famiglia,

Brothers Conflict,

Code:Realize,

Dance with Devils,

Diabolik Lovers,

Fukumenkei Noise,

Hakuouki,

Hiiro no Kakera,

Hiiro no Kakera 2,

Inu x Boku SS,

Itazura na Kiss,

Kaichou wa Maid-sama,

Kamigami no Asobi,

Kamisama Hajimemashita,

Kenka Banchou Otome: Girl Beats Boys,

Kimi ni Todoke,

Kimi ni Todoke 2,

Kin'iro no Chord: Primo Passo,

Kuzu no Honkai,

Magic-Kyun! Renaissance,

Neo Angelique Abyss,

RDG: Red Data Girl,

Special A,

Suki-tte Ii na yo,

Tonari no Kaibutsu-kun,

Uta no☆Prince-sama összes évada,

Vampire Knight,

Watashi ga Motete Dousunda

Sajnálom ha valamit elírtam,hogy rabolom az időtöket,hogy nem a google-t kérem segítségül meg mindent :D

2017. dec. 27. 21:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%

Ez még egyáltalán nem sok anime 😮

Milyen műfajt nézel szívesen?

2017. dec. 27. 21:48
 2/15 A kérdező kommentje:
Ciki vagy sem,de a tipikus dráma,romantikus,shoujo animéket szeretem,amik egy kicsi vígjátékkal vannak vegyítve :D
2017. dec. 27. 22:12
 3/15 Trevor. ***** válasza:
64%

Csak ennyit láttál? Nekem a megnézendő listámon van több, mint 300, amiben csak az első évad van és csak néhány shoujo/josei, javarészt shounen/seinen.

Hogy írjak is párat: Nana, Clannad, Angel Beats, Anohana, Shigatsu wa Kimi no Uso.

2017. dec. 27. 23:16
 4/15 A kérdező kommentje:
Sarokba szorítottatok :D Én amatőr vagyok, ti profik.Tanítsatok.Még sok animét akarok látni, amitől olyan fangörcsöt kapok, hogy lefejelem a falat, mert szinte mindegyiknél volt olyan eddig, amit láttam. Ha valaki fent van az AA-n elmondja itt, vagy privátban a felhasználónevét, mert akkor megtudom nézni a listát.Amúgy Köszönöm szépen.Sokat segítettetek.Azt hittem lefognak hordani mindennek :,D
2017. dec. 28. 00:03
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Ez valami 40 cím, nem is mind sorozat. Akkor számít relatív soknak, ha kevesebb, mint 2 hónap alatt nyomtad le. Egyébkén messze állsz attól hogy akár csak a legismertebbeket is majdnem mind lásd. 300-350 cím alatt még vastagon kezdő vagy.
2017. dec. 28. 09:05
 6/15 A kérdező kommentje:
Okééé,tudom,az amatőrökből is az amatőr amatőrje vagyok xD Szeptemberben kezdtem :D Csak mostanában az ismertetők közül úgy nem nagyon találok ilyesmiket amik tetszenének :/
2017. dec. 28. 10:15
 7/15 anonim ***** válasza:
77%

Shoujo/romantikus:

Nisekoi

Ore Monogatari

Soredemo Sekai wa Utsukushii

Koe no Katachi

Kimi no Na wa

Kotonoha no Niwa

Az idő felett járó lány

Sakamichi no Apollon

Hotarubi no Mori e

Shigatsu wa Kimi no Uso

Plastic Memories

Sailor Moon

Ouran High School Host Club

Többnyire bishounen (ezeknél szoktam látni, hogy sok lány sikítozva fangörcsöl):

Bongou Stray Dogs

Katekyo Hitman Reborn

Free

Durarara

Boku no Hero Academia

Attack on Titan

Tokyo Ghoul

Sword Art Online

Black Butler

2017. dec. 28. 10:16
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,belenéztem az egyikbe és nagyon tetszett! :3 Ment a zöld :D
2017. dec. 28. 11:35
 9/15 A kérdező kommentje:
Sikítva fangörcsöl xDDDDD
2017. dec. 28. 11:44
 10/15 anonim ***** válasza:
71%
Komolyan azon megy a téma, hogy ki meddig kezdő és miket kell látnia??? Igazából annyira sokat én sem láttam... De 13 év óta ismerem az animéket, tisztában vagyok a fogalmakkal, és úgyszólván sok buta kötözködő trollt ki is okítottam már az animékről. Halkan mondom: kb. 10 évvel ezelőtt pontosan azokat nézték le a többiek, akik így rangsorolták magukat. Csak el akartam ezt mondani, elnézést kérek. Nem számok alapján válik valaki igazi animekedvelővé.
2017. dec. 28. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!