-1 kérdése:
Tudtok mondani jó Japán vagy Kínai animét?
Figyelt kérdés
Olyan animét keresek amelybe nincs vagy alig van szerelem és Nagyon jó harcok vannak és valamilyen átváltozás van benne személyiségileg vagy kinézetre. Példának The King's avatar(Kínai),
Dragon Ball ,Hajime no Ippo, Bleach,Darker than Black,
Most futó Inuyashiki stb. Ne olyan nagyon ismert animét mondjatok mint pl a Naruto mert ezeket már láttam .
2017. dec. 18. 15:33
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. dec. 19. 11:31
3/14 anonim válasza:
KÍNAI anime NINCS!
Az anime JAPÁN műfaj, ahogy a manga is:)
4/14 mateszkapo válasza:
SZERINTEM MIELÖTT ANIMÉT AKARSZ NÉZNI TANULD MEG MI AZ ! (nem roszindulat magadnak teszel jót..)
5/14 mateszkapo válasza:
bocs hogy kiakadtam de mint animés erre elégé kilehet..
6/14 anonim válasza:
Esetleg a Death Note
K (vagy k-project)
Psycho-pass
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2018. jan. 18. 00:09
8/14 anonim válasza:
A válaszom miért lett lepontozva?
9/14 anonim válasza:
10/14 anonim válasza:
Az megvan idióták hogy attól hogy a műfaj japán még lehet kínai verziója? Godzillából van amerikai is meg képzeljék ék van western anime pedig az amerikai műfaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!