Mommimo kérdése:
Akatsuki no Yona?
Figyelt kérdés
Láttam az animét, és nagyon imádtam, de a mangát nem olvasom. Spoiler! Ugye az animében az van hogy a királyba szerelmes, nem pedig Hakba. Viszont láttam egy oldalt a mangából ahol Yona megcsókolja Hakot. Aki olvassa a mangát meg tudja nekem mondani hogy Yona kibe szerelmes?2017. dec. 14. 23:14
1/4 anonim válasza:
Szerintem, ha csak simán egy képet láttál róla, akkor vagy megszerkesztették, vagy nem tom. Amit én láttam, ott Hak csókolta meg Yonát...
De eredetileg Yona Soo-won-ba szerelmes és utána azt állítja, hogy nem az, de mélyen még mindig érte dobog a szíve, csak közben egy új szerelem bontakozik ki (megjegyzem elégg lassan... XD) Hak iránt.
Ez az én véleményem, az is lehet, hogy hülyeség, de talán van valami értelme... Hehe...
2/4 A kérdező kommentje:
És a manga alatt végig Sang-woo ba szerelmes? Vagy már inkább Hak az? Egyébként nagyon köszönöm!
2017. dec. 15. 22:59
3/4 anonim válasza:
Tudom már 2 év eltelt, de azért válaszolok. Nem volt szerkesztett a kép, a 137.fejezetben tényleg megcsókolta. A soo won-nal való szál inkább ilyen rajongás szerű, mint szerelem. Később egyébként ugyan nem nyíltan, de ki lett mondva, hogy szereti Hak-ot (124.fejezet), valamint SPOILER Hak már nyíltan el is mondta Yonának, hogy szerewti őt. (152 v 153)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! Még két év eltelte után is!
2019. júl. 4. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!