Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hol tudom megnézni ezeket a...

Hol tudom megnézni ezeket a Free! (anime) filmeket?

Figyelt kérdés

Free! Movie 1: Timeless Medley - Kizuna Free! Movie 2: Timeless Medley - Yakusoku

Free!: Take Your Marks

Idén jöttek ki,az első tavasszal,szóval elvileg legalább annak fenn kéne lennie valahol,de sehol nem találom.Valaki tud linket küldeni,vagy még tényleg sehol nincs meg?Az sem baj ha angol feliratos,csak jó febontású legyen.Előre is köszönöm!

2017. nov. 12. 16:59
 1/8 anonim válasza:
100%

Szia! Ez engem is érdekelne, esetleg ha megtudsz valamit, megírnád nekem üzenetben?

Egyébként a starting days filmre kb egy évet kellett várnunk, mire közkincs lett az interneten, remélem, ezekkel a filmekkel nem járunk így.:(

2018. febr. 11. 20:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Írtam üzenetet egy fordító csapatnak, de ők sem tudtak sok konkrétumot mondani.Remélem a 3.évadot lesz aki fordítsa :)
2018. márc. 27. 22:00
 3/8 anonim válasza:
100%
Szia! Az első kettő movie már 2017 nyarán kint volt felirattal. A Free: Take Your Marksra ma találtam rá youtubon. Bár lefordítva nincs! Remékem segítettem :)
2018. jún. 7. 19:09
 4/8 anonim válasza:
A Take Your Marks-hoz itt egy link :) [link]
2018. júl. 4. 20:49
 5/8 anonim válasza:

[link]

Ez az

2018. júl. 4. 20:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom kinek segítek, de angol felirattal megtaláltam őket:

[link]

[link]

2018. aug. 26. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:
amúgy az első film a starting days az 2013-as. arra érdekes nem találtam magyar feliratot :(
2020. aug. 19. 17:33
 8/8 anonim ***** válasza:
A 2013-as filmet megtaláltam angol felirattal de alatta meg megy a japán
2020. aug. 22. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!