Milyen animét ajánlanátok?
19f
Olyat keresek ami tényleg jó, legyen izgalmas,akciódús,nem baj de nemis múszály hogy véres legyen, legyen benne dráma.
Olyat keresek ami az elejétől a végéig izgalmas, nem vontatott,ne legyen túl hosszú. Ha lehet akkor legyen rendes befejezés.
Amiket eddig láttam:
Mirai nikki
Elfen lied
Death note
Erased
Rainbow
Btoom
zankyou no terror
Ja, igen a prasyte ot láttam és nagyon tetszett, csak elfelejtettem leírni, a tokyo ghoul t azt elkezdtem úgy a 8.részig néztem de, valahogy eggyátalán nem kötött le, szóval abbahagytam,
A parasyte hoz hasonlót nem tudsz?
Itt van egy pár:
Ha a Mirai Nikki tetszett, a Deadman Wonderland is fog.
Az Another egy 12 részes horror, szerintem tetszene.
Az Attack on Titan akciódús, véres anime.
A Boku no Hero Academia egy tökéletes agyzsibbasztó anime, szórakoztató larakterekkel.
A Code Geass a Death Note sci-fi/mecha változata.
A No game no life isekai ecchi, van benne fanservice bőven, de a fő témája érdekes.
A KonoSuba szintén isekai ecchi-féleség, a No game no life-hoz hasonló.
Egyébként ezen az oldalon egy csomó animét találsz, kategóriák szerint:
A Deadman Wonderland-ot is láttam, az alapsztori nagyon tetszett meg minden, de úgy mint a legtöbb anime ezis egy nesze semmi fogd meg jól kategória.
Az another is láttam nekem annyira nem tetszett, nagyon sejtelmes,és komor hangulatú akar lenni, de szimplán unalmas.
A többit köszi szépen megkukkantom őket. :)
Fullmetal Alchemist Brotherhood: 64 részes, de nagyon jó
Steins;Gate: nincs benne akció (sci-fi, thriller), de érdemes megnézni
Ezeket még nem láttam, de leírás alapján megfelelnek a feltételeidnek: Ajin, Claymore, Cowboy Bebop, Hellsing, Noragami, Tengen Toppa Gurren-Lagann, Neon Genesis Evangelion, Chrno Crusade
Ez a mostani szezonban fut, 5. résznél tart (elvileg 11 részes lesz), nekem eddig bejön: Inuyashiki
Cross Ange: Tenshi to Ryuu no Rondo
Seikon no Qwaser
Fate/stay night: Unlimited Blade Works
Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri
Absolute Duo
Girls und Panzer
Kill la kill
Tengen Toppa Gurren Lagann
Code Geass
Re: Zero
Berserk (az 1997-es sorozat csak!)
Claymore
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!