Komolyabb hangvételű, de nem vontatott vagy unalmas anime?
Nem vagyok nagy animés, és a töbsége nemis nagyon jön be de,
Rainbow
Attack on titan
ERASED
Parasyte
Ez a négy nagyon tetszik!
Ezekhez hasonló létezik?
Vagyis:klisémentes,izgalmas legyen rendes befejezés, ne legyen nagyon hosszú max 60 rész
Remélem létezik ilyen anime mert
az a négy tényleg nagyon tetszik
Milyen ellent mondás? Egyszerűen nem tetszett a történet! Azért mert másnak nem tetszik attack on titan attól még lehet jó, nem értem mi vele a probléma, lehet hogy nem olyan mély, de attól még érdekes.
És nagyon különleges,szerintem.
1 részek után ne dobjál már animéket még akkor se ha 50 perces az a egy én azt mondom hogy 3-4 részt majdnem mindebből ki lehet bírni és lehet hogy valami jóról maradsz le 1 rész után nem lehet jól megítélni sémit különösen ha több mint 12 részesről beszélünk
én amúgy ajánlom neked 2016 év animéjét a Re:Zero-t
Aki nyitott szemmel néz, annak egy rész épp elég annak megállapítására, hogy reménytelen vagy még kisülhet belőle valami nézhető. Én több mint 200 animét dobtam félre az első rész után egy szemernyi kétség nélkül.
Általában az olyanoknál is, ahol szeretik kiemelni, hogy mekkora pálfordulás van benne vagy az eleje mennyire unalmas, de később beindul, három dolgot szoktam tapasztalni:
1.) Hülyeség, ha tovább erőltetem addig, ahol már mindenki szerint jónak kellene lennie, ugyanolyan szar marad.
2.) Azok a korai részek fontos világ és karakterépítéssel foglalkoznak és csak azok unják, akik instant akciót vagy drámát akarnak, nem egy tartalmas és minőségi történetet.
3.) Általában bőven le van kommunikálva merre fogja venni az irányt a sorozat annál a bizonyos "meglepő" fordulatnál, csak ahhoz látni is kell, nem csak nézni. De általában a nézők immúnisak arra, ami nincs tisztán lebetűzve a képükbe tolva.
Ez alól NAGYON kevés kivétel van, ami TÉNYLEG szarul kezd és mesterművé válik. Az esetek döntő többségénél vagy már az első 10 percből látszik, hogy egy sorozat tartogat-e valamit, vagy még egy ígéretes első rész után is inkább romlani fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!