Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen reménytelen animés...

Milyen reménytelen animés shipjeitek vannak?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, ha a karakterek között igazából nincs romantikus kötődés egy fél felől sem, csak ti szeretnétek ha együtt lennétek vagy esetleg egyértelmű hogy az egyik karakter az anime végén mással fog összejönni vagy jött össze.

Légyszi fejtsétek is ki, hogy miért szeretitek ezeket a shipeket és miért szeretnétek, hogy ezek a karakterek együtt legyenek, attól függetlenül, hogy nem volt utalás benne az animében vagy másba szerelmesek. :D

2017. nov. 5. 02:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
79%
20. Ők tényleg reménytelenek? 😳
2021. máj. 7. 13:49
 22/29 anonim ***** válasza:
58%

21: Astából kiindulva xD...

De ezt majd megtudjuk a továbbiakban. Most van egy 1-2 éves szünet.

2021. máj. 7. 15:36
 23/29 anonim ***** válasza:
58%

Kissé régi, de talán még...

Őszintén szólva, elég elcseszett shippjeim vannak, kb. minden animéből, ráadásul a legtöbbjük yaoi, úgyhogy megehetem a seggem, amíg összejönnek. :( Szóval akkor:

Naruto: Itachi x Naruto Egyértelműen a falujuk iránti hűség a legnagyobb közös pontjuk, de szerintem Itachinak, az örök idealistának nagyon tetszene Naruto optimizmusa, ráaásul a kánonban is volt egy-két jelenetük! Narutónak pedig egyértelműen tetszik a titokzatos stílus, le se lehet tagadni. A korkülönbség se olyan nagy, szóval igazából szerintem csak nem volt alkalmuk, de ezen kívül nagyon jók lennének.

Naruto x Kakashi: Ez egy olyan dolog, amivel én magam se értek egyet igazán, ha belegondolok és valószínűleg valójában egészségtelen kapcsolat lenne, de azért tudok egy-két pozitív dolgot mondani a rengeteg negatív mellé: Kakashinak (szerintem) egyértelműen Naruto a kedvence, ráadásul ő rángatta ki a magányból. Naruto valóban tiszteli Kakashit. Szerintem ők ketten jó hatással vannak egymásra és nagyon remélem, párként ugyanez lenne érvényes.

Tobirama x Izuna: Az örök konfliktusosok. Egész egyszerűen ők lennének azok, akik folyamatosan veszekednének, vagy nagyon édesen megpuhulnának, elvégre mindkettő a világ legerősebb férfija és a másik hülye (*idióta férfiak*).

Bleach: Ichigo x Urahara Ismét egy olyan, amit a való életben nem biztos, hogy támogatnék, de Ichigo annyira megbocsátó és Urahara annyira fájdalmasan okos és paranoiás, hogy egy ennyire őszinte emberben tudna csak bízni, ráadásul Urahara nyilvánvalóan nagyon kötődik Ichigóhoz, és fordítva. Ezen kívül Ichigót én tényleg nem tudom elképzeni heteróként. Egyszerűen nem megy, ő egy idióta meleg, aki pontosan ezért teljesen vak a lányok érzelmeire.

Ide még mondok karaktereket, Grimmjow, Ichigo, Aizen, Ulquiorra, Byakuya, Urahara, Gin és Ukitake - közülük bárki kettőt kiválasztasz shippelem őket, de ezt nem igazán tudom megmagyarázni.

Még egy animét emelnék ki, a Terror in Resonance-t, avagy a Zankyou no Terrort. Nem egy ismert anime, pedig határozottan megéri megnézni. Nézése közben nem igazán fogalmazódott meg bennem egyetlen ship sem, de utána döbbentem rá, hogy Nine és Twelve simán lehettek volna szerelmesek is, aki látta az animét, tudja miért. Őszintén érdekes lett volna, ha Lisa egy kapcsolatba is bele"ront". Valamint Five és Nine vagy Twelve is érdekes lett volna, de mégis nagyon örülök, hogy a kánonban mind "barátok" voltak. Szóval igen, nekik van egy nagyon érdekes kémiájuk és történetük, amit még most sem értek teljesen.

Azt hiszem, most fejezem be, mert eddig is nagyon hosszúra nyúlt és még aludnom is kéne valamennyit. :D

2022. jan. 6. 22:54
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Sk8 the Infinity - Reki és Langa ( nem tudom, mennyire reménytelen)

Haikyuu - Kageyama és Hinata

Tsukishima és Yamaguchi

Tsukishima és Kageyama

Bokuto és Akaashi

Tendou és Ushijima

Kuroo és Kenma

Hinata és Yachi

Yamaguchi és Yachi

Noragami - Hiyori és Yukine

Yato és Yukine

Boku no hero academia- Todoroki x Deku

Asassination Classrom - Karma és Nagisa

Karma és Szőke csaj

Code Geass - Lelouch x Suzaku

2022. jan. 26. 19:27
 25/29 anonim ***** válasza:
87%

Bnha: Midoriya x Bakugou

Valahogy nálam ezek a feltűnő ellentétek, ellenségeskedések és eldurvult kapcsolatok hozzák össze az embereket.

2022. máj. 31. 13:31
 26/29 anonim ***** válasza:
79%

Előző vagyok, hasonló okból Present Mic x Aizawa

Aizawa x Toshinori

2022. máj. 31. 13:32
 27/29 anonim ***** válasza:
60%
Owari no Seraph - Yūichirō Hyakuya x Mikaela Shindō
2022. jún. 19. 04:34
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
BNHA - Bakugo x Kirishima
2022. jún. 19. 15:54
 29/29 Sakura-sama ***** válasza:

Nekem ezek a kedvenceim:

Bungou stray dogs: Atshushi x Dazai

(Mert cukik lennének együtt)

Tokyo revenge: Takemichi × Naoto

(Az hogy Takemichit Naoto tudja csak visszaküldeni az időben szerintem eleg jó alap lenne nekik)

Bleach: Ichigo x Neville

(Nem tudom, hogy miért)

2022. dec. 14. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!