CyberHun kérdése:
Kobayashi chi no maid dragon 2. évad?
Figyelt kérdés
lesz második évad vagy sem mert a végén kiírták hogy vége az évadnak szóval lesz 2.évad is2017. nov. 1. 11:24
2/3 Trevor. válasza:
Elvileg a manga még fut, így lenne alapanyag egy második évadhoz. Bár azt nem tudom, hogy az anime mennyit dolgozott fel a mangából. Egyelőre semmit sem tudni, ha a KyoAni bejelenti, hogy dolgoznak a folytatáson, onnantól lehet csak biztosra venni. Én nagyon örülnék egy 2. évadnak, mert az év meglepetése volt számomra ez az anime, nem hittem, hogy ennyire jó lesz.
Ja egyébként van egy OVA, ha még nem láttad, nézd meg. Bár magyar felirat szerintem nincs, én angollal néztem.
3/3 A kérdező kommentje:
már van magyar felirattal is és már láttam de azért köszi
2017. nov. 3. 02:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!