Tudnátok ajánlani ezekhez hasonló animét?
Olyan animéket keresek amikben nincsen fantasy. Lehetőleg romantikus anime legyen de azért ne túl nyálas, és ha lehet legyen vicces. Nagyon, nagyon legyen vicces :D
Itazura na Kiss, Lovely Complex, Kaichou wa Maid-sama!, Ao Haru Ride, Ookami Shoujo to Kuro Ouji, Tonari no Kaibutsu-kun.
Előre is köszönöm
🍥 Ore monogatari (kb. 24 részes ) romantikus, vígjáték, dráma
🍥 Kimi no uso (12 részes aasszzem) DRÁMA, romantikus, vígjáték
🍥 Kuzu no honkai (12 részes) 18+ -nem hentai - dráma, vígjáték, Romantikus
🍥 Koi to uso (12 részes) romantikus, vígjáték
Nekem valamiért hasonlít a kuzu no honkai-ra
🍥Kimi no todoke (24 részes + 2.évad-12 rész de lehet hogy az első évad 12 bocsi nem tudooom 😂)
🍥 Plastic memories Na ez egy picit fantasy .. romantikus, vígjáték,DRÁMA
+++++++++
+++++++++
+++++++++
Na még van pár animék mint pl a Kamisama hajimemashita engem ez vezetett be. A fantasy kategóriába ez volt az első NEM SULIS ROMANTIKUS animém ajánlom!! Mellesleg 2 kedvenc animém van ez egy közülük (12 rész + 2. Évad 12.rész +++ 4 (kb) Ova ami a legfontosabb!!! A 2 évad után nézd meg)
+ A másik kedvenc animém ez is romantikus fantasy thriller... Szupi kis anime 😁 ez áll az első helyen ezt csak ajánlottam hátha tetszene 😂
Remélem segítettem 😊
-Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru (2 évad)
- Golden Time
-Nisekoi (2 évad)
-Gekkan Shoujo Nozaki-kun
-Kamisama Hajimemashita
-Kaichou wa Maid Sama
-Toradora
-Bokura wa Minna Kawaisou
-Chuunibyou demo Koi ga Shitai! ( 2 évad)
-Eromanga-sensei
-Gamers!
-Hataraku Maou-sama! (fantasy, de vicces)
-Kokoro Connect
-Kotoura-san
-ReLIFE
-Working!! (3 évad)
Kedves kérdező, csak hogy ne értsd félre a válaszokat: nem vették figyelembe egy páran, hogy neked nagyon vicces kell.
Na most: a kokoro connect remek alkotás, de alapvetően komor és drámai a hangulata akárcsak a kuzu no honkai -nak és az ao haru ride-nak. A kimi ni todoke pedig egy asperger szindrómás lány szenvedéseit mutatja be, bár idővel barátokra lel és elkezdenek neki egyre többen segíteni; bár abban már váltakozik a szívmelengető hangulat a komorsággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!