Tudnátok ajánlani "gore" animéket?
Figyelt kérdés
Igazából a legkegyetlenebb, legbrutálisabb animékre lennék kíváncsi. Nem a vér mennyisége a lényeg, hanem maga a brutalitás. Nem baj, ha kicsit korosabb anime. Bármit meghallgatok. Előre is köszi a válaszokat. :)2017. okt. 23. 22:27
1/9 anonim válasza:
Hirtelen a Genocyber a legbrutálisabb, ami eszembe jut, de belenézhetsz a Kakugo no Susume illetve az Amon: Devilman Mokushiroku címűbe is.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenképp utánuk nézek. :)
2017. okt. 23. 23:56
3/9 anonim válasza:
Jóból mondom: javasolt a kereső használata, kérdés feltevés előtt (kivéve, ha speckó a kérdés). Jobban jársz, mert volt már ilyen kérdést, és több gore animét is ajánlottak itt.
De asszem a mal-on is lehet rákeresni gore-okra:
www.myanimelist.net
5/9 anonim válasza:
Ja, brutálisan rossz.
-
Kérdező, a Higurashi-t megpróbálhatod.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. okt. 27. 16:24
8/9 anonim válasza:
Esetleg Corspe Party én nem nagyon bírtam nézni ram jött pár helyen a hanyinger bár lehet én vagyok a puhany.
9/9 anonim válasza:
Kaifuku Jutsushi Yarinaoshi, most tart a második résznél, elég beteg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!