Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ez melyik anime lehet? Nagyon...

Ez melyik anime lehet? Nagyon érdekes volt.

Figyelt kérdés

Tehát volt már körülbelül 4 éve, hogy láttam 1 animét, amiben volt 1 bizonyos klán, akik "halhatatlanok" voltak. A lényeg az volt, hogy tovább éltek, mint bárki más a faluból, és arról szólt a dolog, hogy sosem lehettek boldogok, mert mindig túl élték a szeretteiket.

Infók amiket tudok:

-Lehet, hogy egy másik létező animében volt 1 szál, talán Bleach? Nem tuti!

-Az volt a tanulság, hogy a halhatatlanság megkeseríti az életet. Volt olyan korszak mikor a középkori hangulat volt, volt hogy kicsit később stb

-Lehetséges, hogy egyedül volt csak valaki ilyen örök életű, lehet, hogy 1 klán volt már nem emlékszem

-Lehet, hogy embereket is kellett ölnie hozzá hogy életben maradjon, lehet csak szimplán ilyen volt

-Nem a Tokyo Ghoul ez az anime

-1 Főszerpelőre emlékszem aki 1 felnőtt csávó volt valami "Kájen úr" neve volt talán

Aki segít megtalálni ezt az animét / anime filler szálat annak nagyon megköszönöm és hálás leszek!

Bármi segít és köszi előre is aki, elolvasta!

#anime #mese #Bleach #halhatalan
2017. okt. 23. 00:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem anime, de Swifttől a Gulliver utazásainak egyik része (Laputás rész, azon belül is Luggnagg) erről szól, ha érdekel a téma, érdemes elolvasni, nekem az egyik kedvenc részem a könyvből a Nyihahák országa mellett.

Amúgy nagyon ismerős, de nem tudom, hogy a Gulliver miatt, vagy tényleg láttam én is. Ami még beugrott, bár nem hiszem, hogy tényleg az lesz, az a Shinsekai Yori. De még átpörgetem a listámat, hátha valamiről beugrik az anime.

2017. okt. 23. 05:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Elküldtem két animés ismerősömnek is, ezekre jutottunk:

- Legvalószínűbbnek a Vampire Knightot tartjuk, nekem falus jelenet nem rémlik, de a többieknek igen, halhatatlan vámpírok vannak benne, és van benne Kaien nevű karakter is (meg Kain is)

- Ahogy te is írtad, a Bleachre is ráillik, és abban is van Kaien nevű karakter

- Shiki: én ezt nem láttam, de a többiek szerint falu illik rá, a halhatatlanság nagyjából, Kaien viszont nincs benne

- Hakkenden: szintén nem láttam, de elméletileg a főszereplő halhatatlan, és mintha ki is mondanák benne, hogy ez megkeseríti az életét

- Code Geass: nincs falu, de a halhatatlan klán nagyjából stimmel, és a halhatatlanság megkeseríti a halhatatlan karakter életét, de Kaien nincs benne

- D.Gray-man - van a történetben egy "halhatatlan klán", a Noék, és mintha valamelyik részben valamelyikük mondta is volna, hogy nem olyan jó halhatatlannak lenni, de erre már nem emlékszem, és Kaien sincs benne

- a Monogatari Series egyik szereplője egy halhatatlan vámpír lány, aki utálja a halhatatlanságot, Kaien ebben sincs

Ezek jutottak eszünkbe, a Vampire Knight és a Bleach tűnik a legvalószínűbbnek, a többit csak azért írtam, hátha:'D

2017. okt. 23. 12:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Áhh, nagyon szépen köszi a segítséget neked is, és a két anime ismerősödnek is! :)

Sikerült megtalálnom , tényleg a Bleach-ben volt, és ahogy most utána tudtam nézni ez 1 klán volt tényleg :D Ha érdekel téged is, akkor a Bleach-ben a Bount szál volt ez amit kerestünk. A Bount klán az, akik akkor tudnak tovább élni, ha valakinek elveszik a lelkét, tehát ha valakit megölnek akkor az ő évükkel hosszabbodik az ő életük.

Igaz, hogy csak 1 Filler szál volt, de szerintem nagyon érdekes, és sok furcsa kérdést vet fel.

Egyébként örülök, hogy írtál sok másik halhatatlansággal foglakozó animét is, majd ha úgy alakul lehet azokat is megnézem!

Egy szó mint száz, tényleg hálás vagyok, hogy segítettetek, és örülök, hogy jó 4 év után kb sikerült megtalálni ;)

2017. okt. 23. 16:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez a bleach!Pont ma néztem meg ezt a részt!kb70-80 rész környékén!Amire te gondoltál a Bountok(a klán neve) akik azért halhatatlanok mert a az emberek lelkével táplálkoznak és igen többször vissza emlékeznek hogy mi történt velük a középkorban.Az idő is stimmel!100% hogy erre gondoltál
2017. okt. 23. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!