Miért van ennyi / ekkora eltérés a mangában és az animében (Boruto:Naruto)?
Csak egy animét nézek , annyira nem is szeretem az animéket , de ez az egy valamiért megfogott . Az anime címe ( mint ahogyan a címben is említettem ) Boruto:Naruto Next Generations. Minden szerdán megnézem magyar felirattal az új részeket , a Naruto Shippuudent is végignéztem , szóval benne vagyok az ilyen dolgokba :) . Viszont beleolvastam a mangába is , és szinte teljesen más a története . Benne van a mangasorozatban a Borutonak a filmje , az is átírva (elég lényeges változtatások vannak a mangába) , aztán pár azutáni jelenet , ami az animében egyáltalán nem szerepel (még) és ami az anime-sorozatban van , az a mangába egyáltalán nincs .
LINK : [link]
Miért van ilyen mértékben eltérésaz anime és manga között ?
És a 2 ,,világ" (a történet univerzuma) között melyiket kell hivatalosnak tekinteni ?
(A mangában történteket vagy az animében történteket , mert lehet , hogy ütik egymást)
Előre is köszönöm a segítséget !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!