Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mennyire véres az Akame ga...

Mennyire véres az Akame ga kill c. sorozat?

Figyelt kérdés
Egy tizes skálán ahol az Attack on titan 8. hányast érdemelne?

2017. szept. 19. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
És a 10-es skálán a 10 a legvéresebb, vagy a legkevésbé véres? Az AoT-hez képest szerintem kb. ugyanolyan, de a 80-as és 90-es évek gore fiestáihoz képest meg azt sem tenném 4-nél följebb.
2017. szept. 19. 18:12
 2/5 A kérdező kommentje:
A 10. lenne a legvéresebb, és ha az AoT-tal egy szinten van akkor tökéletes, de még nem nagyon hallottam erről a gore fiesta dologról :/
2017. szept. 19. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:
21%
Semennyire... Ha elmúltál 10 éves akkor nem fog lelki traumát okozni (mondjuk akkor már kint vagy a célközönségbõl is)
2017. szept. 19. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:
10/8
2017. szept. 20. 15:24
 5/5 Sheral ***** válasza:

Ez elsősorban attól függ milyen a monitorod felbontása. Hány vörös pixelt tud megjeleníteni.

Am a Titánban inkább ilyen általános vérengzés folyik, azaz tömegesen halnak meg a nevesítetlen karakterek, a főkarakterek viszont csak időnként vesztenek el végtagokat, kínozzák őket stb.

Akame esetében pedig felvezetik a karaktereket, kapnak 1-2 résznyi időt, hogy megszokja őket a néző utána pedig menetrendszerűen következik a jelenet, ahol szép lassan megcsonkítják majd kivégzik őket.

Így szerintem Akame kegyetlenebb, mint Titan, ahol csak agyatlan zombik eszik a népeket, viszont Akamét csak mangában olvastam, animéjéről pedig azt hallottam, hogy erősen cenzúrázott, bár már kijött a blu-ray, abban asszem van cenzúra mentes verzió is.

De am egyik mű sem egy emlékezetes darab, inkább olvass Berserk mangát, vagy ha anime, akkor Parasite.

2017. szept. 21. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!