Animésektől kérnék ajánlót. Írnátok hasonlóakat?
Eddig láttam már a:
Kaleido Start
Yuri!!! on ICE-t
Inuyashát
Junjou romanticát
Kuzu no Honkait
Nanát
Főleg romantikus animéket szeretnék, vagy ami még jobb lenne az a yaoi vagy shounen ai. :) Nagyon megköszönném ha írnátok párat. Illetve aki ismer olyan animét amiben lovaglás a téma vagy erős köze van a lovakhoz leírná a címét? :)
Yaoi:
Super Lovers
Sekai-ichi Hatsukoi
Love Stage!!
Silver Spoon - egy kellemes agrár suliban játszódó vígjáték, melyben szerepet játszik a lovaglás is.
Kaichou wa Maid Sama - romantikus vígjáték.
Sakamichi no Apollon - kicsit komolyabb romantikus josei, tényleg érzelemgazdag.
Shigatsu wa Kimi no Uso - egyik kedvenc, nagyon szép romantikus történet.
Ore Monogatari - humoros shoujo némi tanító szándékkal.
Ouran Koukou Host Club - nevetős hárem.
Lovely Complex
Toradora!
Amagami
Nodame cantabile-romantikus zenés cucc, még szinkron is van hozzá
Natsuyuki rendezvous-romantikus josei/shoujo
Ore monogatari
Kimi ni todoke-romantikus shoujo,nekem kicsit lassú volt
Sukitte ii nayo-romantikus shoujo, a mangáját imádtam, de az anime nekem unalmas volt
Kamisama hajimemashita-romantikus istenes cucc
Lovely Complex, romantikus vígj. (NE nézd szinkronnal, gyenge; általában viszont igen jók az eredeti japán szinkronok az animékhez)
Ao Haru Ride
kicsit nyomasztó, de nem annyira, mint a kuzu no honkai.
Az Ao Haru Ride tele van gyengédséggel, és némileg lelki problémákkal.
byousoku 5 centimeter
Anime mozi
Szomorkás.
kotonoha no niwa:
45 perces anime mozi, tanárnő és egy diákja szerelme.
kashimashi
(shoujo ai)
kimi ni todoke
Egy optimista mű, egy magasan funkcionáló autista lány életéről a suliban, ahogy barátkozik, és szerelemre lel, életében először. Nehézségekkel indul élete az új osztályban.
Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban:
kokoro connect:
13 rész, plusz 14-17. részek (special az utóbbi 4 rész), a specialok a legfontosabbak, sorrendben nézendő ez is.
zseniális, komoly lélektani dráma, hétköznapi, de némi parapszichológiával (testcserék, gondolatolvasás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!