A Netflixes Death Note-ot fordítja valaki?
Figyelt kérdés
Eddig sehol se találtam, pedig arra számítottam, hogy több lehetőség is lesz, az anime népszerűségét tekintve. Lehet maradok az eredeti nyelvnél, és nem várok.2017. szept. 14. 08:58
1/6 LeonScottKennedy válasza:
Én angolul néztem, nincs hozzá felirat, viszont a film maga nagyon erősen összecsapott. Nem is értem a Netflix döntését, hogy miért nem sorozatot csinált belőle. Másfél órában nem lehet jól bemutatni ezt a történetet, mert semmire sincs idő, és ez nagyon meglátszik a filmen. Szerintem abszolút kihagyható darab sajnos, pedig az alapanyagban bőven van potenciál, nagyon mély történettel, de ez abszolút nem jön át a filmen.
2/6 anonim válasza:
Talán azért mert olyan rossz lett... a film....
3/6 A kérdező kommentje:
Ó, elnézést, azt nem tudtam, hogy egyrészesre csinálják. Akkor lehet, hogy tényleg kihagyom, szerintem sem fér bele az egész sztori.
2017. szept. 14. 15:45
4/6 anonim válasza:
"Másfél órában nem lehet jól bemutatni ezt a történetet, mert semmire sincs idő, és ez nagyon meglátszik a filmen."
Bár ez lenne a legnagyobb baj a filmmel, vannak vele sokkal nagyobb problémák is :(
5/6 anonim válasza:
Már febtvab feliratosan múlthét óta
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!