Tudnátok ajánlani ilyen jellegű animéket?
⛩️ Plastic memories: nagyon ajánlom !! A 2.részben már sírtam... maga az alap koncepció sírós mert lehetetlen ezt a dolgot viccesen felfogni! Vannak benne vicces részek de elêg sírós!!! Romantikus anime nagyon jó! 😉 (13 rész)
⛩️ Re:zero 24 részes (elfelejtettem szóval bocsi ha nem annyi) Ez a kedvenc animém!!!!! Igazából az elején vucceske de a a közepe felé már sírós! (🔞🔞Ha nem bírod a vért és a durva jeleneteket hagyd..) amúgy Romantikus, fantasy, thriller, szóval jó!! Mindenképp ajánlom!
⛩️ Ore monogartari- nem igazán a sírás a fő jellemzője de az elején sírós! Amúgy nagyon szép romantikus anime! Ez is nagyon jó! 24 részes
⛩️ Kyouta no kanata (nem biztos hogy ez a címe de lusta vagyok megnézni ,. Dehasonló.. bocsi 😌😌) csak a végén sírós de ott nagyon!! 12 részes fantasy-romantikus
⛩️ Kamisama hajimemashita: 1. Évad 12 rész
2.Évad 12rész
+ 4-5 Ova nem tudom hirtelen ! DE AZ OVA NAGYON FONTOS!!
Nem konkrétan sírós de lehet sírni benne párszor! Inkább vígjáték romantikus ! Ez a másik kedvenc animém!!!
Ezek közül ami tipik sírös a Plastic memories! A többi inkább a végén vagy az elején! De még a Re:zero is sírós... Vagy inkább nagyon megviselt! Na Mind1 remélem segítettem! 😘
Angel Beats!, Koe no Katachi
Nem tudom mi számít sírósnak, eddig csak a Clannad After Story volt, amin sírni tudtam.
Bár az AB! nem igazán komoly témájú, mégis van benne megható és szomorú rész is.
Ez is sírós, fiú létemre én a végén könnyeztem :)
Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.
EGYRÉSZESEK:
- Arashi no yoru ni:
ebben bár állatszereplők találhatóak, mégis komoly a témája, alapvetően szociális és társadalmi problémákkal analóg. Elsősorban az előítéletességről szól, a diszkriminációról, a barátságokról, a határok/szabályok értelmes átlépéséről.
Egyszerű és nagyszerű az kiinduló alapötlete a műnek. Megható végig.
- Planetarian - Chiisana Hoshi no Yume:
Egy megható történet egy odaadó lelkületű androidról. Megható. Igen, egy gép érző lelkéről szól. Eleinte ez nem megy át, de idővel igen.
Minisorozat, felfogható egy részesnek is, mert kb 2 óra az összideje, kb 6 részes.
SOROZATOK:
18+:
Gunslinger Girl:
szívtépő, viszont kell hozzád idegzet, mint az Elfen Lied-hez. Korhatáros.
Boku dake ga inai machi:
krimi, vannak benne megható pillanatok, engem megríkatott. Előre szólok, hogy gyermekbántalmazás a központi témája.
Ao Haru Ride:
szomorú, romantikus. Bár a live action-ből kicsit mást hoztak ki. Az anime még nyomasztóbb,
de nem annyira, mint a Kuzu no honkai.
(Egyébként érdekes, kire mi hogyan hat, engem nyomasztott a Kuzu no honkai. Bár talán mert teljesen ismerős dolog, rég voltam már kamasz, semmi újat nem mutatott az az anime nekem, viszont valóban komoly alkotás, talán pont mert életszerű.)
A Channel (kicsit talán gyerekes, de va mondanivalója, legalábbis számomra tanulságos volt...)
Akane-Iro ni Somaru Saka
H2O - Footprints in the sand
Hakuouki
Kanon
Kobato
Toradora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!