Élnek még magyar hetalia fanok?
Figyelt kérdés
2017. szept. 3. 20:19
31/39 A kérdező kommentje:
Mindenféleképpen! xd (Ha Instagramon lesz belépek!)
Én 2 éve vagyok fan, egy lelkes töritanárnak köszönhetően.
2018. febr. 1. 21:41
33/39 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Úgy néz ki lesz csoport instán, igaz eddig én és egy másik lány vagyunk csak. xd Szóval aki csatlakozni szeretne írjon üzit, esetleg az insta nevét írja le és akkor lehet egy cuki kis csoportunk. ~
2018. ápr. 2. 19:46
34/39 anonim válasza:
Ha van (vagy lesz) csoport, én is szivesen belépnék :3 ( amugy 22.válaszoló vagyok :D )
35/39 anonim válasza:
Úristeeen, ha még aktuális, akkor bevesztek engem is a csopiba? *___*
36/39 HelenTheAnimeFan válasza:
Wattpadon van néhány történet, fanfic, aki még nem látta azokat az lesse meg!
37/39 Romano_kylecos válasza:
Egy páran vagyunk! XD én mint Kína. De van egy Orosz. Magyar. Japán. És német cosplayer ismerősöm is. MÉG! Élünk XD
38/39 anonim válasza:
2021-ben is vagyunk!!! És jön új évad!!!! Ennél jobb nem is lehetne az év. Meg lett mondva, hogy egy katasztrófa kell az új évadhoz. És BUMM!!! Megkaptuk :D
39/39 anonim válasza:
Csatlakozom! Körülbelül egy éve csatlakozhattam még csak a fandomba, de imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!