Animerajongok segitseg! Melyik lehet ez az anime?
Annyira emlekszem hogy az animacon ment kb 5-8 eve. Egy piros hosszu haju lany volt a foszereploje,aki sokat sirt. Volt egy olyan resz amikor egy cseresznyefanal forgattak ami csak evente vagy par evente aszthiszem egy napot viragzik, es a lany sokszor elrontotta, es majden vege lett a cseresznyefaviragzasnak de asszem sikerult megcsinalni a felvetelt.( ez nem biztos de sztem volt egy olyan resz is amikor akrobatamutatvanyokat kellet csinalni(talan egy cirkuszban) es valaki ott meghalt vagy megsebesult es mindig amikor ugrott a mutatvanyba ez jutott eszebe) tudom hogy nagyon keves informacio es elegge zavaros de nagyon orulnek ha valaki megtudna mondani hogy mi az anime cime
Ui:lehet hogy tobb animet kevertem de ha valami otletetek lenne h mi lehet nagyon orulnek!:) 15/l
Koszonom szepen ez volt az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!