Volt már valakivel olyan, hogy belebetegedett egy anime karakter halálába?
Helios.
Bár nem halt meg (a mangában igen, igaz, Chibiusa feltámasztotta), nagyon szomorú vagyok mindig, mikor visszamegy Elysionba és elhagyja Chibiusát - vagy örökre, vagy nem.
Merthogy Naoko csak célzott rá, hogy ők majd együtt lesznek a jövőben, de semmi konkrtétumot nem tudunk, sajnos.
Kérdező, a Sailor Moon-ban. A google bár nem a barátom, de használom. ;)
Két varázslatos google kulcsszóval azonnal ráakadtam:
anime chibiusa
;)
De hát, kedves kérdező, kérdezted, honnan van? Én meg megkerestem helyetted, hogy Sailor Moon. Mivel egyelőre az illető, aki Helios-ról írt itt, még nem jelentkezett.
Miért volna beszólás, amit írtam? Neked is meg volt a lehetőséged két másodperc alatt rákeresni...
;)
A Helios figura is onnan van. A google találat szerint.
Mivel senki sem vállalja fel a nevét, én nem tudhatom, hogy ugyanaz a személy vagy-e, vagy más. Ahogy megfogalmaztad a mondataidat, az beszólás volt - ne mond, hogy nem az volt a szándékod.
Nos, az általam kiírt kérdés: "Volt már valakivel olyan, hogy belebetegedett egy anime karakter halálába?"
Az illető egy "Helios" nevű személyt írt. Így engem az az akárki érdekelt. A Helios-ra ha rákeresel, kihozza helios.hu nevű oldalt, illetve (a már amúgy is elég ismert) Helios nevű mitológiai lény wikipédiás oldalát.
Továbbra sem tudni, ki vagy micsoda az a Helios, eszik vagy isszák-e. Nem írta oda az író az animét/mangát (pedig illett volna), így megkérdeztem. (Aztán talán még boldogan áradozott is volna az egyik kedvenc mangájáról, vagy akármi.) Senki sem szenvedett semmilyen veszteségben, fájdalomban.
"ne mond, hogy nem az volt a szándékod."
Tényleg nem kötözködni volt szándékom! Csak hát hozzátettem a NETIKETTet, hogy mielőtt kérdez valaki, illik előbb rákeresnie neten. Lehet,hogy nem elég variációt próbáltál a keresésnél, a kulcsszavakat illetően talán... Mivel nekem kapásból meglett, hogy Sailor Moon.
De sebaj... Kár, hogy kötözködésnek hitted. Segíteni akartam, mivel az illető még mindig nem reagált a kérdésedre, hogy honnan van. Illetve ő talán már azért nem, mert időközben én megválaszoltam számodra. :)
Nemtom, sokszor volt mar hogy egy animebe TELJESEN VELETLENUL PONT a kedvenc karakterem halt meg[narutoban zsinorban 4szer]
Azt hiszem amikor vegig neztem a death note-ot 2 napig depiztem, nem azert mert az a kedvencem csupan az volt egy hosszu kihagyas utan az elso sorozat amit neztem es amikor vege lett ugy ereztem nincs ertelme az eletemnek
akiket igazan megsirattam: Tobi, Deidara, Sasori, Migi, Envy, Hohenhime, Kapzsi, Bill csak hogy nehanyat emlitsek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!