Olyan anime aminek rendes lezárása van?
Figyelt kérdés
Szóval, olyan animét keresek aminek nincs függő vége. Lehet romantikus, shounen... A műfaja az mindegy csak legyen érdekes és befejezett.#anime #vefejezett
2017. aug. 17. 15:34
1/7 anonim válasza:
Ebből rengeteg van. Kicsit pontosabb leírás? Lehet hosszú anime, rövid, többévados? AnimeAddicts oldalát ajánlom, van pár anime, amik közül válogathatsz
2/7 A kérdező kommentje:
Lehet hosszabb, de a 12-25 részes animéket nézek leginkább. Műfajban tényleg minden fajtát szívesen nézek. Csak a háremeseket nem szeretem. Ami nagyon tetszett az a Assassination Classroom, Bungou Stray Dogs, Attack on titan, Hellsing Ultimate, Haikyuu, Nanatsu no taizai, Nanbaka, Say I love you, kamisama hajimemashita
2017. aug. 17. 15:49
3/7 anonim válasza:
Lovely complex, Toradora, Orange.
4/7 A kérdező kommentje:
Ezeket már láttam, de azért köszönöm.
2017. aug. 17. 15:56
5/7 anonim válasza:
Nekem ezek tetszettek azok közül, amiknek rendes befejezése van:
Shiki
No.6
91 days
Erased
Michiko to Hatchin
Gankutsuou
Kill la kill
Mirai Nikki
Zankyou no terror
7/7 anonim válasza:
Huh, akkor csak hogy párat említsek:
91Days
Charlotte
Devil Survivor 2
Ixion Saga DT (maybe... nem emlékszem pontosan hogy végződött. ;D)
Kyoukai no Kanata
Makai Ouji: Devils and Realist
Mayoiga
Ouran Koukou Host Club
Sakamoto Desu Ga?
Senyuu
Shigatsu wa Kimi no Uso
Shinsekai Yori
Ushio to Tora
Zankyou no Terror
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!