Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animét tudtok mondani? Többi...

Animét tudtok mondani? Többi lent.

Figyelt kérdés

Első sorban:Hárem,romantikus,ecchi,komédia,shounen,akció,természet feletti,(démonok/vámpírok/zombik stb),fantazi stb..Szóval bármi igazából.

Amiket láttam:Youjo Senki,To Love-Ru összes évada,Soul Eater,Shinmai Maou no Testament 2 évadját,Seireitsukai no Blade Dance, Omamori Himari, No Game No Life,Lovely★Complex, Kore wa Zombie Desu ka? 2évadját, Kiss x Sis(OVA+TV),Itsuka Tenma no Kuro Usagi, Highschool of the Dead, High School DxD minden évadát,Hentai Ouji to Warawanai Neko,Gakkougurashi!, Fullmetal Alchemist "2évadját", Death Note, Date A Live 2évadját+a filmet,Danganronpa minden évadját,Bleach, Gekkan Shoujo Nozaki-kun, InuYasha.

(OVA-t mindnek láttam/speciálját/filmjét)

#anime #hasonló #Hárem+ecchi+komédia
2017. aug. 16. 17:41
1 2
 11/14 AnimeFAngirl25 ***** válasza:
30%

netoge no yome

hagure no yuusha estetica

Handa-kun (1. évad) Barakamon (2. évad)

DanMachi

Rakudai Kishi no Cavalry

Alderamin on the sky

Noragami

Kaichou wa maid-sama

Mondaijitachi ga Isekai Kara Kuru Sou Desu yo

Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge

Mahouka Kouka no Rettusei

Servamp

Code Geass

Hamatora

2017. aug. 20. 21:05
 12/14 Somasomasoma válasza:
Fairy Tail,Black bluet(vagy bulet,mindenesetre fekete töltény a neve magyarul,ha lefordított angolra,szerintem meglesz)Black Clover, Knight's & magic,s több most nem jut eszembe,bocs.Ha kell még írok.
2018. jan. 4. 21:19
 13/14 anonim válasza:
Komédiának egy Konosuba mondjuk.
2018. jan. 4. 22:32
 14/14 anonim ***** válasza:
redo of healer
2022. jan. 6. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!