Izgalmas animéket keresek?
Legyen története valami normális, valami Claymore hoz hasonlót azért mondom ezt, mert jó a története és akció is van benne,
AMIKET LÁTTAM/ISMEREM(értelem szerűen ezeket ne mondjátok):
bleach naruto széria dragon ball széria claymore boku no hero suol eater fairy tail hitman reborn inuyasha deth note attak on titan one piece d gray man you gi oh sword at online kämpfer
Felőlem lehet véres, elgondolkodtató, csak
AMIT NEM SZERETNÉK:
iskolai és/vagy full szerelmes animék (lehet benne szerelmi szál de ne csak abból álljon hogy enyelegnek aztán meg hentai xDD)
ÉS azokat az animéket se szeretném amik CSAK, ÉS KIFEJEZETTEN HARC szóval nincs benne semmi csak fight
A válaszokat előre köszönem sokat segít!
Nisekoi:(ezt nem fejezték be)
Gamers:(ezt most adják)
Remélem segítettem.
Jééé, az előző válaszolók elolvasták a lényeget? Azt írták amit NEM szeretne... :X
Berserk
Hunter x Hunter (2011)
Fate/Zero
Psycho-Pass
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu
Mobile Suit Gundam 00
Hiiro no Kakera
Neo Angelique Abyss
Sword art Online
Fullmetal Alchemist Testvériség
Tokyo ghoul
Nanatsu no Taizai
Noragami
Danganponpa (mondjuk ez nem kifejezetten harcos, de mindenképpen izgalmas)
Remélem segítettem :)
Mirai Nikki
Deadman Wonderland
Shiki
Gantz
Elfen Lied
Higurashi
Another
Berserk
Blood-c
Corpse Party
Baccano
Hellsing
Blood
Ezekben lesz vér,de nem mind olyan durva.
"iskolai és/vagy full szerelmes animék (lehet benne szerelmi szál de ne csak abból álljon hogy enyelegnek aztán meg hentai xDD)"
Accel World - ez szerintem ráillik. Alig van iskolai vonatkozása, többségében virtuális térben harcolnak, shounen fight anime, némi romantikával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!