Most akkor tényleg lesz Noragami 3. évad? Több HIVATALOS oldalon is láttam már hogy azt írták a 2017-es téli szezonban várható. Ez most igaz? Ha hallottatok róla valamit, bármilyen információt legyen szíves leírni. Köszönöm. ^^
Figyelt kérdés
2017. aug. 10. 21:26
11/14 anonim válasza:
Én meg azt bírom, hogy sokan nem bírják felfogni, hogy addig, amíg nincs hivatalos bejelentés arról, hogy lesz folytatása, addig nem lesz folytatása. Amúgy nem a stúdió dönti el, hogy miből lesz anime, minek lesz folytatása, ők csak kapnak egy megbízást, amit végre kell hajtani. A folytatások pedig nagyban függnek az anime és a manga eladásoktól. Ami a Noragami esetében nem a legjobbak. Amúgy senki se írta, hogy 100%, tuti biztos, hogy nem lesz folytatása, azt írtuk mindannyian, akik hivatalos hírekre támaszkodnak, hogy nincs bejelentve folytatás. Most minek mondjuk, hogy de, tuti lesz majd, mert csak, hogyha mondjuk veszteséges a sorozat, és soha nem lesz folytatása? Feleslegesen várja és reménykedik az ember, aztán majd jön a pofára esés és a készítők hibáztatása, hogy "pedig megígérték, hogy lesz folytatás", miközben egy hivatalos infó se volt erről. Így hát a legbiztosabb válasz: addig, amíg nincs bejelentve hivatalosan, hogy lesz folytatása, nem lesz. Ennyi, ilyen egyszerű. Az ember nem fog feleslegesen várni semmit, hanem beletörődik, aztán ha mégis lesz folytatása, akkor örül. Nekem is van egy csomó szeretett animém, aminek örülnék a folytatásának, de nem hitegetem magam, hogy biztos lesz, elfogadtam, hogy valószínűleg nem volt elég nyereséges a sorozat, és (lehet, hogy egyelőre, lehet, hogy soha) nem lesz folytatása. Ha soha nem lesz, nem ér akkora csalódás. Ha mégis bejelentik, akkor pedig nagyon fogok örülni.
12/14 anonim válasza:
Oda írtam hogy nem vagyok semelyik párti se, de nem kell következtetéseket levonni. Nem tudjuk hogy lesz-e és kész.
13/14 anonim válasza:
Ha az idei téli szezonban nem lesz akkor egyáltalán nem lesz 3. évad!
Mivel a 2. évad annyira nem volt népszerű Japánban hogy még a mangát is függesztették.
14/14 anonim válasza:
Ezt rosszul tudod utolsó. A manga a mangaka egészségi problémái miatt lett felfüggesztve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!