Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi az anime neve?

Mi az anime neve?

Figyelt kérdés

Még régebben elkezdtem nézni egy animét amikor kijött, és abbahagytam mert nem tudtam megvárni a részeit mivel új volt, azaz futott. Azóta elfelejtettem a nevét sajnos, de végig szeretném nézni. Itt vannak az információk az animéről:Úgy kezdődik, hogy van egy fajta másik világ ahol szörnyek élnek van egy lány (fekete hajú) maszkot visel karddal, aki a szörnyek ellen harcol és van egy fiú akinek piros a haja hegyesek a fogai és az egyik kezén van valami ami nagyon erős és azzal harcol.. Ez a kettő ember nagyon utálta egymást amikor találkoztak voltak őrzök meg ilyesmi de már nem nagyon akarom sokáig írni mert azzal rabolnám az időtöket szóval akinek rémlik valami az írja le a nevét nekem.

Válaszokat előre is köszönöm.

2017. aug. 10. 05:54
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Sousei no Onmyouji
2017. aug. 10. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!