Toxic4 kérdése:
Masamune-kun no Revenge 2. évada lesz?
Figyelt kérdés
eléggé befejezetlenek látszott de kiváncsi vagyok hogy lesz e 2 évad .2017. aug. 4. 21:43
1/6 anonim válasza:
Ha hozta a pénzt a konyhára, akkor lehet, hogy lesz. Majd bejelentik. Ha nem, akkor így jártál, el kell olvasni a mangát, ha annyira érdekel
2/6 anonim válasza:
Erősen valószínűtlen. Az ilyen fajta sorozatokat általában reklám céllal gyártják. Szándékosan nyitott a vége, hogy ürességet hagyjon és megvedd a mangát/light novelt.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. aug. 5. 09:57
4/6 Nemtudszrolamsemmit válasza:
Ha ez így van akkor nagyon szomorú leszek!
5/6 anonim válasza:
07.03-án adták le az első részét a 2.évadnak, bár jelen pillanatban csak angol felirattal találtam.
6/6 A kérdező kommentje:
Tudom 5. Válaszoló azért 6 évet kellett rá várni remélem nem lesz így a kedvencemmel is. :)
2023. júl. 11. 00:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!