Miért utálják ennyire a shigatsu wa kimi no uso-t?
Sok helyen olvasom, hogy mennyire szar, meg hogy "belőlük" nem váltott ki semmi érzelmet, meg ,hogy ez az anime így jobb tőle vagy úgy (pl Clannad, Plastic Memories <-ezekből pl én a Clannad ezlső évadát láttam, de számomra kicsit unalmas és vontatott volt, ettől függetlenül eprzse nem volt rossz)??
pl van FB-n egy ilyen kép is, ezért is nem értem mire ez az utálat: [link]
Mert szarul megírt hatásvadász érzelmi manipuláció, ami csak arra koncentrál, hogy a nézőjét elszomorítsa, de épp ezért bukik meg, mivel semmi egyebet nem kínál. Felületesen kidolgozott karakterek, akikkel nehéz komoly kötődést kialakítani. Minden porcikájuk a drámát szolgálja, amiatt nem érződnek igazi embernek. Ha nem elég a kötődéshez, hogy kedves, aranyos gyerekeket szenvedni látsz, akkor ott ette meg a fene az egészet. A cselekmény is teljesen kiszámítható. Kaori első rosszullététől kezdve minden egyes komoly történelmi pontot ki lehet listázni, aztán a továbbiakban ivójátékozni, hányat sikerült eltalálni. A sorozat humora pedig nem enyhíti az atmoszférát, hanem rombolja.
Az viszont igaz, hogy a Clannad és a Plastic Memories még rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!