Hogyha az animékben orrvérzés van, az erekciót/benedvesedést jelent?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor ez azért van, hogy az adott animét kisebbek is nézhessék?2017. júl. 25. 23:39
2/5 A kérdező kommentje:
Oké, köszi:)
Igazából sejtettem, de biztos akartam benne lenni:D
2017. júl. 25. 23:52
3/5 anonim válasza:
Nem, az orrvérzés a valóságban is megtörténhet - szexuális izgalom hatására. Nálunk magyaroknál ugye nem jellemző ez, de pl. Japánoknál, ahol a munka és tanulás miatt az emberek nagy százaléka nem veszíti el a szüzességét 30 éves kora előtt, ott elég gyakori a szexuális túlfűtöttség miatt.
4/5 A kérdező kommentje:
Tényleg?
Ezt nem is tudtam.
Akkor ezek szerint és, ha a karakternek már van gyereke(tehát nem szűz) és vérzik neki.
2017. júl. 30. 21:11
5/5 anonim válasza:
Ha ez kérdés volt, akkor abban az esetben így tudják a legerőteljesebben kifejezni, hogy a karakter izgalomban van.
Ez olyan, mint amikor egy karinak állandóan csukva van a szeme. A valóságban ez nem lenne így, de egy animében ezzel tudják kifejezni a ravaszságát, bölcsességét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!