Pintér Annaus kérdése:
Mikor jön ki a Diabolik Lovers 3. évad? Vagy lesz eggyátalán?
Figyelt kérdés
2017. júl. 24. 22:27
1/10 anonim válasza:
Szia!
Elvileg idén novemberben jön ki a harmadik évad.☺
2/10 anonim válasza:
NINCS hivatalosan bejelentve harmadik évad, és amíg nincs bejelentve, nem is lesz.
Animés hírekkel kapcsolatban az AnimeNewsNetwork (ANN) oldalról érdemes tájékozódni, mindig hivatalos hírekkel dolgozik, a tévedés esélye kb. 1%. Ha nem tudsz angolul, akkor ott az AnimeAddicts.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszadóknak!
Én nagyon reménykedem azért a 3. évadban. :)
2017. júl. 28. 20:58
5/10 anonim válasza:
and still nothing..nyugi már énis alig birom kivárni,de itt van 2018 júliusa és semmi:(
én még reménykedem mert nagyon szeretem azt az animét♥
6/10 anonim válasza:
Én is nagyon várom már jó ideje...
De félek ez is olyan sorsra fog jutni mint a Vampire Knight..
8/10 anonim válasza:
Én most néztem meg ezt a sorozatot de ahogy látom 2017 óta várják a 3. évadot. Ez így szerintem befejezetlen pedig jó anime lenne, nem tudom ti hogy gondoljátok ezt.
9/10 Nella Nella válasza:
2022 😭😭😭 mar 4 x neztem vegig.... meg semmi
10/10 anonim válasza:
En most neztem meg az animet es mar en is nagyon varom a folytatas bar ezek utan csak remenykedni tudok.s ahogy az elottem valaszolo is mondta igy befejezetlennek talalom pedig nagyon tetszett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!