Olyan animet keresek ahol a foszereploknek (foszereplonek) meg kell szoknie?
Előző előtti (74%), vélhetőleg összetévesztesz engem valaki mással, talán egy másik 50% körülivel. :)
Semmi gond. :)
Egyébként miért utánzod az illetőt, ha kritizálod? Ezt viszont nem értem...
Van egykét ember, aki utánozza stílusom, hogy a nevemben írva megpróbáljon lejáratni. Egyikéről másikáról tudom is, kicsoda. De hát ez főleg az ő problémájuk, hadd görcsöljenek. ;-)
Arra még nem válaszoltál, pedig jó volna tudni, miért utánozod, amit kritizálsz? Ez fura.
Nya, közben keresgéltem a kedvedért. :) Ebben például több 50%-os is van, azt bizonyára tudod, hogy a százalékszámok változnak mikor fel mikor le. Az alábbinál tök hasonló a stílus, bár ott semmi stílusutánzás nincs senkitől, pedig három válasz is 50%. Nem árulom el, melyeket írtam én, az a fontos, hogy lásd, hogy hasonló a stílus, és mind 50%.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
Ezen kívül itt is, máshol van amikor használok vonalakat, meg van, ahol nem, listázásnál. De ha mutatsz nekem vonalazós választ, amiben lehülyéznek valakit, szólj. :-)
Az az ember a stílusomat utánozza, leszámítva a hülyézést, mert azt ő rakja hozzá.
Elbaltáztam a linket az előbb. Á, nem keresgélek tovább. :-) Egy ilyet találtam, amin 46% valaki (50-hez közelebbit most nem sikerült találnom), és hasonló hozzám a stílusa, de ő is normálisan ír, mint én. Egyébként olykor én is linkelek animeaddicts adatlapot, mint ő.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
Rengetegen ajánlják és szeretik az Elfen Lied-et (de azért kiskorú inkább ne nézze meg), és világhírű, méltán elismert animesorozat, bár mint a legtöbb animesorozat, csak egy részét tartalmazza a manga folyamnak, tehát a legtöbb anime nem minden szempontból befejezett, de evvel szerintem nincs is baj. :-)
Viszont nem tudom egy mancsomon megszámolni, hányan kötöttek bele az Elfen Lied-be. xD
Azt viszont nem indokolták meg, miért. Fura. Az is fura, hogy annyian kötözködnek.
Még furibb, hogy ezek után rólam mondod, hogy szerinted hülyézek másokat. xD
Nya, nézzük meg a talán legnagyobb adatbázist tartalmazó
animeaddicts.hu -t,
mit ír az Elfen Lied-ről:
Ez egy komoly, felnőtt anime, idézem:
"Valós élethelyzetek kerülnek bemutatásra, amikor a tizenhárom éves kislányt molesztálja a nevelőapja, amikor a szellemileg visszamaradott lány nincs tisztában az erkölcsi tabukkal, amikor egy illegális módszerekkel dolgozó kutatóközpontban embertelen körülmények közt tartják a tesztalany kislányokat."
"A teljesen izolált intézetben úgy tartják őket, mint az állatokat... Erre ők is úgy viselkednek, mint Harlow izolált majmai."
A mangás verziónál pedig:
"A történet érdekessége:
Ha alaposan olvassuk a mangát, akkor nem csak egy csipetnyi korkritikát kapunk (Mayu története, a felsőbb érdekkörök összekapcsolódása stb.). Hiszen a karakterek jelleme pszichológiailag tökéletes, Lucy esetében foglalkozik a kettős élet és kettős személyiség kérdésével. Pszichológiai tökéletesség alatt értem azt, hogy a szereplőkkel a múltban megtörtént események racionális módon hatottak a vezetett idővonalon tapasztalható jellemvonásaikkal."
"azoknak tudom ajánlani, akik érdeklődnek a pszichológia iránt, vagy valami nagyon drámaira vágynak, eredetien kidolgozott jellemekkel."
És ne haragudj meg, de aki így nekiesik másoknak indokolatlanul, mint te, avval nem fogok vitatkozni. ;-)
Ettől még nem haragszom rád. :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!