Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Dragon Ball Super-ben...

A Dragon Ball Super-ben Future Trunks melyik Univerzumból jött?

Figyelt kérdés

2017. júl. 9. 13:32
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Te fogyatékos vagy? 😏

2017. júl. 18. 13:50
 12/27 anonim ***** válasza:
Igen. Már ez is baj?
2017. júl. 18. 13:54
 13/27 anonim ***** válasza:

Megjegyzem Future Trunks pont, hogy az eredeti idősíkról érkezett (ismerteket tekintve az lenne "logikusan" az eredeti). Saját idővonalának múltjába érkezik vissza, de onnantól különválik. Idősíkok közt lehet ugrálni, de ha ettől eltérünk, akkor létrejön egy új.

Univerzum amúgy kisebb kategória, mint egy idősík.

(Jut is eszembe, Super-t tekintve vajon elpusztul az összes "alsóbbrendű univerzum", amelyik idősíkban nincs Goku, hogy javasolja a tornát?)

2017. júl. 18. 16:39
 14/27 A kérdező kommentje:

Ponthogy másik Univerzumnak számít ahonnan Future Trunks jött. Ugyanilyen elven alapszik a 12 Univerzum is, szóval ezt úgy kell érteni, hogy mondjuk az egyik Univerzumban van egy kisebb vagy nagyobb eltérés a múltban és ez egy egész más jelent eredményez vagy jövőt. De viszont, amit nem értek miért csak 12 Univerzum van, ha az időutazás egy másikat hoz létre? És akkor melyikből származhat Future Trunks, ha csak 12 van? Nem értem.

Szerintem logikus azt hinni, hogy valamikor csak egy Univerzum létezett, de a múltban valami megváltozott és így lett több Univerzum is.

2017. júl. 18. 17:37
 15/27 anonim válasza:
Értsd már meg az univerzumok kis búgócsigák, amik egymás mellett lebegnek a semmiben. Ha az egyik bugócsigában visszautaznak az időben, nem jelenik meg még egy búgócsiga.
2017. júl. 18. 17:46
 16/27 anonim ***** válasza:
Mondtam én is neki, hogy buta de nem érti. Hagyd rá.
2017. júl. 22. 01:33
 17/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha elzekintunk attól, hogy a dragon ball bm egy tudományos mű akkor te kevered az univerzum es dimenzió fogalmat. Univerzum a dragon Ball esetén 12 van, alternativ dimenzió pedig korlátlan lehetséges. Az anime ugyan em erőlteti a magyarázatot de a mangaban idoz forditanak rá, minden új alternativ idosik\dimenzió létrejöttét egy új idogyuru jelzi.
2017. júl. 23. 23:11
 18/27 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozzatok vele, egyszer már egy fordítós oldalon is bepróbálkozott a hülyeségével, de szerintem tuti csak egy troll, mert ilyen idióta nem létezik. Ne etessétek :)
2017. júl. 24. 09:49
 19/27 A kérdező kommentje:

Hogy érted, hogy egy fordítós oldalon is bepróbálkozott? :D

2017. aug. 8. 15:32
 20/27 anonim ***** válasza:
Úgy érti, hogy hülye vagy mint a főd!
2017. aug. 10. 05:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!