Boruto lehet annyira erős majd mint apja Naruto? ( Sorozat kibeszélő téma )
Beértem a Next Generation sorozatot, nem mintha olyan sok lett volna az a 13 rész utána megnéztem a tavaly kiadott Boruto: Naruto the movie filmet is. A mangát egyáltalán nem olvasom ( nem is akarom ).
Amit elsőnek észrevettem hogy az írok Narutonak az erejét úgy kompenzálják hogy a fiának adnak egy erősebb szemet.Ezt úgy értem hogy ne legyen unalmas a sorozat és Boruto ne csak egy sima Jonin legyen majd ezért neki is adnak egy különleges erőt mint anno az apjának. Naruto még mindig valamennyire benne van a főbb szerepben de nyilván Boruto és barátjaira épül majd a sorozat.
Elsőnek is, csak nekem szúr szemet hogy Narutonak nagyon nem áll jól ez a 0-24-ben fáradt apa+Hokage szerep ?
2. A fő kérdésem hogy szerintetek az írok megmerik lépni azt hogy Borutoból egy erősebb ninját csináljanak mint Narutoból vagy Sasukeból ? Illetve szerintetek Narutot és Sasukét kifogják írni valamikor pl. egy halál esettel ?
3. Kakashi sensei hány éves a Borutoban már ? Basszus semennyit sem öregedett egy Naruto vagy Lee-hez képest akik már ,,családapák''.
4. Ahogy fentebb írtam megnéztem a tavaly kiadott movie-t és a végén Sarada teljesen odavan Borutoért, elpirul meg minden. Gondolom akkor Boruto-Sarada szerelem pár lesz később nem?
Ti mit gondoltok a sorozatról ??? Mennyi évadot fog megélni a Boruto ? Itt is lesz majd egy 2-3 év kihagyás és jönni fog majd a Boruto Shippuden vagy hasonló ? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!