Ijesztő, felkavaró az Attack on Titan? Miért éri meg megnézni?
#9 Az úgy vélemény XD
Légyszi az amerikai filmiparról is mondd már el a véleményedet úgy hogy 3 "művet" láttál Michael Bay munkásságából.
Én mangaolvasóként azt mondom, hosszú távon felkavaró lesz, mert olyan témákat vesz elő, amik eléggé gyomorgörcsöt tudnak okozni. Ijesztőnek szerintem nem ijesztő, kicsit abszurd, meg véres, de nem lesznek tőle rémálmaid.
Megnézni pedig bizonyos szempontból azért érdemes, amit az első pontban írtam: Nagyon súlyos témákat kap elő hosszú távon, amikor már csapdába esett a néző az izgalmak és a cselekmény között. Elgondolkodtat olyan kérdésekről, amikről alapvetően nem biztos, hogy akarnál töprengeni, de egy ilyen történet burkában már sokkal nyugodtabban. Gyönyörű az animáció, jó a zene, és sok szerethető karakter van benne, így igazán szórakoztató is, mielőtt beledob a sötétebb kérdések közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!