Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ilyen animéket mondanátok nekem?

Ilyen animéket mondanátok nekem?

Figyelt kérdés

Két típusú animét keresek

1 ahol a érzelmek, baráti szeretet hatására erősebbé válik a karakter pl: fairy tail

2 ahol fel tudta áldozni a karaktert az író hogy ne csak a gonosz halhat meg pl: Akame ga kill

2017. jún. 29. 01:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Psycho-Pass

Hakuouki

Senjou no Valkyria: Gallian Chronicles

Guilty Crown

2017. jún. 29. 06:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Tokyo Ghoul

Mirrai Nikki (future diary)

A Hellsing is jó anime

Another

2017. jún. 30. 00:02
 3/6 anonim ***** válasza:
A Death Note az egyik leggjobb anime amit valaha látam
2017. jún. 30. 00:05
 4/6 MetalWolfie ***** válasza:

Another

Accel World- itt nem hal meg a csaj csak megmenti a barátját és így súlyos sebesüléseket kap

Angel Beats-itt nem teljesen az van hogy feláldozza magát.. De nézd meg nyugodtan hátha jó lesz ez is...

Code Geass-ne hidd azt hogy itt majd a főgonosz fog meghalni! A főszereplő először majd gonosznak fog tűnni de hidd el hogy inkább hősi halált fog halni.. ;)

Death Note

Elfen Lied- itt szerintem nem hal meg a csaj de nincsen túl sok ellentmondás ezzel.. (majd ha végig nézted és nem találtad meg azt az ellentmondást írj rám és megválaszolom neked..

Guilty Crown

Mirai Nikki

Owari no seraph

Re zero kara hajimeru isekaiseikatsu- ebben az animében többször is szemtanúja lehetünk ahogy a főhős feláldozza magát.. :') nem lövöm le a poént de Megéri megnézni..

Sword art online

Shuumatsu no izetta-habár itt is van ellentmondás..

Tokyo ghoul

Ui.:Az igényeidnek próbáltam írni.. Ha érdekel ezeknek a rövid leírása ANIMEADDICTS-on mindent megtalálsz! Jó szórakozást!

2017. jún. 30. 08:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Mirai nikki :)
2017. jún. 30. 15:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm s válaszokat
2017. júl. 1. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!