Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok ilyen animét?

Tudtok ilyen animét?

Figyelt kérdés

Olyan kell hogy a fiú szerelmes a lányba és ezt nagyon egyértelművé teszi de a lány erre a lehetőségre egyáltalán nem gondol és a fiú el akarja nyerni a lány szívét és kb a vége felé vagy a közepe felé tudja meg hogy szerelmes belé és ott elcsattan egy csók párat már láttam ezért most egy kicsit tovább akarom nézni ezt a fajtát ugyhogy kérlek irjtok eféléket (a helyesírásért bocsi)

Előre is köszi szépen a válaszokat

2017. jún. 27. 18:49
 1/5 AnimeFAngirl25 ***** válasza:

Kimi no Todoke

Otome Youkai Zakuro

Tonari no Kaibutsu

Kaichou wa maid-sama

Count and Fairy (a lány is szereti a fiút,csak nem valja be, bár a végét még nem láttam)

Chihayafuru

2017. jún. 27. 20:53
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi amúgy én láttam a végét amit nem láttam az csak ez a 3 Kimi no Todoke,

Chihayafuru, Otome Youkai Zakuro és ezekért nagyon hálás vagyok és ha tudsz még valamait akkor írj még pls ha még valaki tud valami mást az is írjon légyszi

2017. jún. 27. 21:00
 3/5 AnimeFAngirl25 ***** válasza:
Special A
2017. jún. 28. 07:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Orange

Sukitte li na yo

Ano Natsu de Matteru

2017. jún. 30. 18:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm
2017. júl. 1. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!