Mi az anime címe? Orwelli disztópia, a rendszer ellen lázadók fejéből darázs kelt ki (kampec), szoc. Otthonban titokban végeztek az idősekkel, stb.
Talán egy részes animemozi, de lehet, hogy néhány része is volt. Régen láttam, ennyi rémlik, tehát disztópiás, orwelli világ, mindenki megfigyeltetve, tilos szidni a rendszert, különben rejtélyes módon darázs kelt ki a fejéből a lázadónak, és pillanatok alatt megöregedett-aszalódott a feje és meghalt.
A szoc.otthonbeli nénike mosolyogva beszél hozzátartozójával, köv.jelenetben már
nem él a nénike, "rejtélyes módon" meghal.
Kiderül, hogy mielőbb végeznek minden időssel, mert a társadalom terhére vannak az animében.
Mi az anime címe?
Hűha. Ennyire régen láttam volna, hogy nem ugrott be nekem ez a vonatkozás...?
Basszuskulcs, pedig egész jó animesori, de sok másra emlékeztem -hogy Shionhoz Nezumi bemászik az ablakon, meg amikor énekli neki a dalt, stb-, hogy ebben volt, de ezen vonatkozásokról úgy rémlett, hogy másik animében történt talán...
Viszont igazad van, utána néztem. Köszi. :)
A darazsas dolog miatt gondoltam, egyébként én is régen láttam már:D
(Ha esetleg érdekel még valami jó hangulatú disztopikus-utópikus anime, tudom ajánlani a Shinsekai Yorit is, ha még nem láttad)
Értem, hát, elég hosszú lista tervem van. :D Jelenleg kb 10 animét nézek párhuzamosan. :D Bár elég lassacskán...
De majd meglátom, köszi! :)
Egyébként tök égő, hogy miközben a napokban ajánlottam a No.6-ot valakinek, hogy egész jó anime, erre... most feltettem egy kérdés, hogy jaj mi is a címe, amiben a darazsak... :DD
Csomó más dologra emlékeztem a No.6-bó, ezért ajánlottam másoknak... Ma meg eszembe jutottak képsorok a darazsakról, meg az idős nénikéről... Na mondom, ezt én hol a fenébe láttam.... Erre kiderül, hogy abban, amit pár napja a ajánlottam valakinek. :DDD
Ciki. :))))
Lehet, hogy kérvényeznem kellene, hogy egy szenilis öreg nénikévé varázsoljanak át engem. :))))))
Egyébként te milyen animéket szeretsz műfajok szerint?
És konkrét animék? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!