Animefan23 kérdése:
Mi ennek a Vámpíros Animex-en adott anime címe?
Figyelt kérdés
Szóval mikor még régen ment az Animex-en adták az animéket egész este, láttam egy vámpíros, öldöklőd animét.
A lényege az volt, hogy egy fiúnak volt egy barátnője akinek a legjobb barátja egy vámpír és meg akarja ölni. A fiú vámpírvadász volt és tudta ezt. Elmondta a barátnőjének, de ő nem hitt neki. Majd amikor ez lány és a legjobb barátnője kettesben maradtak megtörtént. Asszem a lány meghalt, de végül a pasija lemészárolta azt a vámpírt. Kb ennyit láttam belőle.
Nagyon sokat segít akár egy "Jaa arra emlékszem valamikor ... körül adták" komment is. Valószínűleg szinkronos volt, mert akkoriban nem igazán néztem feliratos filmeket, sorozatokat.
2017. jún. 11. 00:31
1/2 Dnumiru válasza:
Vampire Knight (Zero a neve a vámpír vadász)
2/2 Dnumiru válasza:
Második évadának címe: Vampire Knight Guilty
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!