Tudnátok ezekhez hasonló animét ajánlani?
Attack On titan 2. :D
De viccet félretéve:
itt a linken megtalálod a temérdek kapcsolódó művet, mind az alapértelmezett fülszöveg alján, de a legtöbbet a balról a második fülön, a "kapcsolódó" nevű fülön:
Amúgy shounen terén nem vagyok otthon.
Nem láttam a Titant.
De talán tudok segíteni ebben (is).
Az Animatrix a Matrix filmklasszikus utánérzése, de nem folytatásos, hanem minden része egyedi. Koprodukciós. Több része igényes scifi, és elvont némelyik.
Néhány harcos shounent láttam, de csak egy fogott meg,
nem tudom, ez mennyire passzolna neked, de én imádtam, igaz, pici romantika, olykor megható, és
nem véres, viszont ez is fantasy, virtuális térben játszódik többnyire:
Accel World
24 rész.
Ami számomra határeset, neked szerintem tetszene:
Tokyo Ghoul (asszem 12 részes, ne mhosszú),
bár a folytatása (T G ROOT-A) már egysíkú, harc hátán harc.
De pl dark fantasy kifejezetten, nálam határeset:
Dusk Maiden of Amnesia
(igaz, ez inkább misztikus, enyhén romantikus ecchi vígjáték és thriller egyben,
de nem harcolós)
Vagy pl szintén határeset nálam:
Sunday Without God
Ez is dark fantasy jellegű.
Vagy pl anime mozi klasszikus:
Akira
Ha már dark fantasy... De nálam ez is határeset.
Mondom, nem vagyok otthon a fantasy-ban, se a shounen-ben, de hátha ezek a félig-,eddig az érdeklődésed lefedő művek is bejönnek neked. Próba-cseresznye.
De ezek számomra határesetek.
Az Accel World-t viszont imádtam.
Ja, és ami rövid, kb 5 rész, az egész épp csak két órás:
Planetarian - Chiisana Hoshi no Yume
Ez is imádtam. Megható. Dark fantasy scifi. Van-e lelke a robotoknak (A "Ghost in the shell" kiiinduló kérdése jellemző erre is, sajátosan.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!