Az Attack on Titanban Eren apja mikor változtatta át Erent?
Figyelt kérdés
Mármint, a cselekmények időpontjával nem vagyok tisztában. Azt tudom, hogy olyan 10 éves kora körül, de akkor azután, hogy az anyját felfalták, vagy előtte?
Mert úgy rémlik (ez nem biztos) hogy Eren odaszaladt az apjához amikor először áttört a kapu és ráesett a házukra (a mangában!). De lehet erre rosszul emlékszem, viszont akkor mindezek előtt változott át titánná? Előre is köszi
2017. jún. 7. 20:03
1/4 anonim válasza:
Először én is össze voltam ezzel zavarodva. De a mangában (az animéhez viszonyítva később) meg is mutatják, hogy majd miután az anyjukat felfalták és Hannes-san megmentette őket, akkor jött az apja és bevitte Erent egy erdőbe. Ott beadta a szérumot, átváltozott, (tett valami csúnya dolgot, amit nem akarok elspoilerezni), később pedig megtalálták eszméletlenül, már ember alakban.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi ^-^
2017. jún. 9. 20:03
3/4 anonim válasza:
mikor már a menekültekkel voltak a középső fal mögött és aludtak éjjel elvitte a kopasz csávo (aki később a kiképzője lesz) meg az apja az erdőbe, ott beszurta neki a kokszot aztán megetette magát vele, a kulcsot meg a nyakába akasztotta, és utána a kopasz csávesz vitte vissza, és reggek ugye ugy ébredt h ott a nyakában a kulcs
4/4 anonim válasza:
jó hát az utolsó szépen elspoilerezte azt amit az első nem akart szóval nagy grat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!