Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok néma animéket? (többi...

Tudtok néma animéket? (többi lent)

Figyelt kérdés
Olynara gondoltam amiben nem beszélnek szinte semmit és relytélyes, természet feletti dolgokvannak benne. A válaszokat előre is köszi :)

2017. jún. 7. 07:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Angel's egg

Technolyse

Mind a kettő nagyon komor, alig szólalnak meg benne, és sokféle képen lehet értelmezni benne a dolgokat, az angel's egget különösen. Főleg hogy a tojásokban tényleg van valami, vagy a tojás valojában a lelket szimbolizálja??? többször láttam, de mindig más benyomásom van. A technolyse meg egyszerüen egy lepusztult civilizáció utáni tengődést mutatja be. Mind a kettő nagyon egyedi és filozófiai sikon kell értelmezni, nem konkrétan. remélem tetszik majd.

2017. jún. 7. 12:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocsánat, Texhnolyze
2017. jún. 7. 12:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2017. jún. 8. 05:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Az Angyaltojást szerettem volna én is ajánlani, nézd meg, ha bírod az elvont, sötét hangulatú alkotásokat. :)

De ha élőszereplős se gond, akkor egy délkoreai film, nekem nagyon tetszett, egyébként lassan már kultikusnak is számít:

Bin Jip

(Kim Kiduk rendezésében)

Ebben a főszereplő srác végig néma, de asszem a végén most 1-2 mondatot.

Elgondolkodtató film.

Bár ez inkább realisztikus.

2017. jún. 9. 22:07
 5/6 anonim ***** válasza:
* végén mond
2017. jún. 9. 22:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, a leírásod alapján nem hangzik rosznak
2017. jún. 10. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!