Segitenetek kitalalni ennek az animenek a cimet? (Aki tud legyszi segitsen tobbi informacio lent)
Regebben neztem, csak abbahagytam es most vegig szeretnem nezni. A cime hosszu arra emlekszem. A foszereplo egy fiu es nem tud oregedni azt hiszem. Nem tudom ez segitseg e de egy varju ul szinte mindig a vallan(ami azt hiszem kapcsolatban all az erejevel). Es a fobb szereploknek van ilyen kis gyongyuk.
A segitseget elore is koszonom!^3^
Koszonom a valaszod, hat en is kerestem de nem talaltam:(.
Fokent fiuk szerepletek bennne, de azt hiszem volt egy lany is aki elkoltozott egy kollegiumba. Az a varju meg nem volt atlagos. De tudok belole egy jelenetet is, azt ahop abbahagytam, a foszereplot azt mar nem tudom h meglottek es amikor felkelt azt mondta h nem szamit ugyis felepul gyorsan meg ugysem tud meghalni es ekkor az a baratja aki a legkozelebb allt hozza ennek hallatara felpofozta.
Es megegyszer koszonom h probaltal segiteni😘, szerintem ezt nagyon nehez lesz megtalni,ha esetleg valaki ismerne akkor varom valaszat.
Végre megtalaltam😍
Nem is olyan hosszu a cime mintnemlekeztem a hakkenden: touhou hakken ibun nevu animet kersetem, de koszonom a h probaltal segiteni😙
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!