Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Romantikus animék?

Romantikus animék?

Figyelt kérdés

Romantikus animéket keresek amiben viszonylag hamar bevallják egymásnak a szerelmüket és nem az utolsó utáni pillanatban(ebből nagyon sokkal találkoztam)

Előny ha az anime mer mutatni(persze ne menjen el a hentai-ig)

A válaszokat előre is köszönöm!

2017. jún. 1. 13:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Lovely complex.
2017. jún. 1. 16:50
 2/10 A kérdező kommentje:

Hmmm kicsit rosszul fogalmaztam...

Ne csak a bevallás legyen hanem jöjjenek is öszze hamar.

Am köszi már láttam a Lovely complexet és azért tetszett,de most nem olyat keresek.

Igazából olyat keresek amiben a pozitív érzelmektől már-már könnyeket hullatva várom a következő részt.

Eddigegyetlen animét könnyeztem meg de azt is azért mert szomorú a vége viszont a többi része nagyon szuper(Ha valakit érdekel a Plastic memories-ről van szó:))

2017. jún. 1. 21:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Golden Time

Hana Yori Dango

Itazura na Kiss

Marmalade Boy

Ookami Shoujo to Kuro Ouji

Suki-tte Ii na yo.

Toradora

2017. jún. 2. 06:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. jún. 2. 07:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Ore Monogatari?
2017. jún. 2. 21:05
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

Kedves kérdező, vakon ne higgy el mindent... Itt nem rég közölt valaki egy listát, ahogy olvasom, benne az Itazura Na Kiss-szel. Azonban a hozzászólása előtti napon itt kikötötted, hogy jöjjenek össze hamar.

Ellenben az Itazura-nak pont az a lényege, hogy baromi sokáig húzzák, mire lesz valami... A csaj állandóan csalódik, hogy a srác bunkó módon ellenáll (tsundere fiú), de persze a lány nem veszít lelkesedéséből - ennyiből pozitív. De épp az a lényege, hogy nagyon sokára lesz valami...

Te meg pont nem ilyet keresel.

Egyébként első olvasatra én a

Kokoro Connect-et javasoltam volna (13 rész, plusz fontos hozzá a 4 rész OVA folytatás), bár az 16 alatt

nem ajánlom és nem tudom, hány éves vagy;

de egyébként a Kokoro Connect-ben SEM jönnek össze az elején, ráadásul a romantika csak mellékszál benne. Inkább erősen lélektani,

nem igazán kamaszos, hanem felnőtté válásról, jellemszembesítésről szól alapvetően, bár van benne egy kis romantika, meg egy kis ecchi, meg egy kis vígjáték elem, de alapvetően drámai.

Más meg nem jut most eszembe, ami passzol a kérésedre...

Viszont én nem árulok zsákbamacskát, kifejtettem, mennyiből passzol és mennyiből nem, a kérésedre..

Vigyázz a mennyiségekkel, amikor valaki listát közöl... sokszor csak bemásolja a kedvenceit és pássz...

Egyeseken azt látom, hogy nem is érdekli, mit ír a kérdező, csak bemásolja, ami félig, vagy negyedrészt passzol a kérdező kérésére...

2017. jún. 2. 22:11
 7/10 anonim ***** válasza:
* bár azT 16 ÉVES KOR alatt NEM ajánlom és nem tudom, hány éves vagy.
2017. jún. 2. 22:13
 8/10 A kérdező kommentje:

Várható volt hogy lesznek olyan címek is amik nem illenek a kikötésekhez ezért mindegyikre rákeresek,belekukkantok 1-2 részbe.

De jó látni hogy valaki egy kicsit pontosabban is kifejti a válaszát :)

Köszönöm!

2017. jún. 3. 15:04
 9/10 anonim ***** válasza:
26%

Szívesen. Bár egyébként ahol nem mond ellent a kérdező kikötéseinek, ott én is van úgy, hogy csak listát közlök, hozzávetőlegesen.

Egy továbbit, kérlek, engedj meg...

Többször megtapasztaltam, hogy az első 1-2 részt megnézve nem derül ki igazán, mi a sava-borsa az adott anime sorinak... (Amikor tovább néztem, akkor derült ki számomra.)

Minimum az első 5 részét meg kell nézni ahhoz, hogy a java, a lényege kiderüljön az adott sorinak.

A sorozatok egy része esetén kibukik,

ha nem így jár el az ember.

Persze lehet belekukkantani csupán 1-2 részbe, de akkor

nincs alapja az embernek megítélni az adott sorozatot. ;)

Pl az Elfen Lied tipikus példa. Sokan félreértették az első rész után. Azt hitték, az valami vérengző sablon.

Pedig korántsem...

Az egy lélektani dráma, elsősorban.

De az csak a második, sőt, 5.,6. részektől derül ki, a lélektani lényege onnantól kezd körvonalazódni...

2017. jún. 5. 20:38
 10/10 anonim ***** válasza:
75%

Én nem értek egyet veled, az Itazura na Kiss-ben elég hamar bevallják egymásnak szerelmüket, nem azt mondom, hogy már a második részben, de azért közel sem az utolsó pillanatban. És az sem igaz, hogy csak úgy kimásoltam néhány animét, hanem igen is jól átgondolva válogattam ki a kérdésnek megfelelően. Szóval nem igazán értek egyet a véleményeddel.

És eszembe jutott még egy anime: Bokura ga ita.

2017. jún. 5. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!